Lähtö 8.6.2016 Itämeren helmet 5 pv, m/s Princess Anastasia alk. 795 €

Print the page

Tämä on kesän ainoa Itämeren Helmet risteilylähtö KC:n tarjonnassa!

Tukholma – Tallinna – Pietari

alku_prsum_pieni

Kierros Itämerellä on mainio kesälomamatka! Risteily alkaa Helsingistä. Ensimmäinen visiittimme on Tukholma ja pääsemme tutustumaan opastetuilla kierroksilla kaupungin päänähtävyyksiin, hurmaavaan vanhaan kaupunkiin ja komeaan Drottningholmin linnaan. Seuraava kaupunki on tuttavallinen Tallinna, mutta tällä vierailulla löydämme perinteisten käyntikohteiden sijaan mielenkiintoisen Merimuseon Lentosataman aarteineen ja Kalamajan trendikkään kaupunginosan – ihastuttavaa vanhaa kaupunkia unohtamatta!. Risteilymme kruunaa päivä loistokkaassa Pietarissa ja sen upeissa kohteissa Katariinan palatsissa ja taideaarteiden aarreaitassa Eremitaasissa. Viidentenä matkapäivänä saavutaan takaisin Suomeen ja Helsinkiin.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina Cruises-matkanjohtaja

KC -matkanjohtajana:

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 5 pv

8.6. ke         Lähtö Helsingistä, Länsisatamasta klo 16.00
9.6. to          Tukholma, Ruotsi klo 08.00 – 18.00
10.6. pe       Tallinna, Viro klo 11.30 – 19.00
11.6. la         Pietari, Venäjä klo 09.30. – 19.00
12.6. su        Helsinki, Länsisatama tulo klo 08.00.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2 hh 1 hh
B-luokka (ikkunaton) 795 890
A-luokka (ikkunallinen) 855 970
Commodore-luokka (ikkunallinen) 935 1 145
DeLuxe (ikkunallinen) 995 1 260

Tutustu m/s Princess Anastasiaan >>

Princess Anastasia_kooste_pieni

Hintaan sisältyy

  • 4 yön risteily m/s Princess Anastasialla valitussa hyttiluokassa
  • Puolihoito laivalla (aamiaiset ja illalliset) sekä lounaat retkien yhteydessä Tukholmassa ja Pietarissa
  • Matkaohjelman mukaiset monipuoliset, suomeksi opastetut retket kaikissa käyntikohteissa
  • Pakollinen viisumivapausmaksu
  • Tervetulotilaisuus ja muu ohjelma laivalla
  • KC-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Huomioitavaa ja hyvä tietää

  • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Tällä risteilyllä passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
  • Princess Anastasia on suunnattu pääasiassa venäläisille risteilyvieraille. Vaikka laivalla on myös muita kansalaisuuksia, palvelukieli ja kuulutukset ovat venäjäksi.
  • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
  • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka- / retkiohjelma

Keskiviikko 8.6. Helsinki

Tervetuloa kesäiselle Itämerelle! Laiva lähtee kohti Tukholmaa klo 16.00. Helsingin saariston jäätyä taakse on tervetulotilaisuuden aika ja sen jälkeen on hyvä hetki tutustua risteilylaivan tarjontaan. Buffet illallinen ja iltaohjelmaa laivalla.

Torstai 9.6. Tukholma (Ruotsi)

Tukholman kierros ja Drottningholmin linna. Kokopäiväretki (n. 8 h) sis. lounaan
Laiva-aamiaisen jälkeen lähdemme opastetulle kokopäiväretkelle. Bussikierroksella tutustumme Tukholman tärkeimpiin nähtävyyksiin ja kävelykierroksella historialliseen vanhaankaupunkiin. Vanhassakaupungissa vietetyn vapaa-ajan jälkeen siirrymme pienempään laivaan, jonka kyydissä seilaamme tutustumaan Drottningholmin linnaan. Laivamatkan aikana nautimme yhteisen lounaan. Saavuttuamme Drottningholmiin teemme opastetun kierroksen kuninkaanlinnassa, joka kuuluu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Lopuksi jää vapaa-aikaa linnan hienossa puutarhassa ennen bussikuljetusta takaisin laivalle. Illallinen laivan à la carte ravintolassa. Iltaohjelmaa laivan tapaan.

Perjantai 10.6. Tallinna (Viro)

Merimuseon Lentosatama, Kalamaja ja vanhakaupunki. Puolipäiväretki (n. 4,5 h)
Nautimme aamiaista laivalla, jonka jälkeen lähdemme päivän retkelle. Koko maailmassa harvinaisina pidetyt vesitasohallit ja Tallinnan Lentosataman museokokonaisuus valmistuivat Pietari Suuren merilinnoituksen eli Tallinna-Porkkalan linnoitetun puolustusaseman osaksi vuosina 1916-1917. Museossa on esillä mm. sukellusvene Lembit, jäänmurtaja Suur Tõll ja vesitaso Short 184 luonnollisessa koossaan. Rakennustaiteellisesti ainutlaatuisessa vesitasohallissa esitellään Viron meri- ja sotahistoriaa jännittävällä tavalla nykyaikaista multimediaa käyttäen. Opastettua kierrosta seuraa vapaa-aika, jolloin voi omatoimisesti tutustua myös nykytekniikkaan mahdollisuuksiin. Museo sijaitsee Kalamajan kaupunginosassa, joka tunnetaan viime vuosisadan puutaloista ja edustaa edelleen vastakohtien Tallinnaa. Viime vuosien aikana Kalamajasta on tullut boheemi ja nuorten suosima asuinalue. Piipahdamme kahville yhdessä Kalamajan lukuisista kahviloista, jonka jälkeen suuntaamme vanhaankaupunkiin. Täällä voi valita opastetun kävelykierroksen tai vaihtoehtoisesti viettää vapaa-aikaa ennen paluukuljetusta satamaan. Buffet-illallinen ja ohjelmaa laivalla.

Lauantai 11.6. Pietari (Venäjä)

Katarinan palatsi ja Eremitaasi. Kokopäiväretki (n. 8 h) sis. lounaan
Laivalla nautitun aamiaisen jälkeen Aamulla ajamme Pietarin ulkopuolelle tutustumaan barokkityyliseen Katariinan palatsiin, joka on Pietarin loisteliaimpia rakennuksia. Se rakennettiin 1700-luvun alussa Pietari Suuren vaimon kesäasunnoksi, mutta nykyinen, ylellinen ilme on keisarinna Elisabetin ansiota. Astelemme upeissa saleissa, jotka on somistettu taideteoksin, kultauksin, ornamentein ja silkkitapetein. Ihailemme myös kuuluisaa Meripihkahuonetta, joka on saanut nimensä seinien meripihkapaneloinneista – nykyiset koristelut ovat kopioita, sillä alkuperäiset hävisivät toisen maailmansodan aikaan. Palatsikierroksen jälkeen jää aikaa myös piipahtaa puutarhassa, jonka jälkeen palaamme Pietarin keskustaan ja nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa. Iltapäivällä tutustumme maailman upeimpiin ja laajimpiin taidemuseoihin lukeutuvan Eremitaasin aarteisiin. Katariina II Suuren vuonna 1764 perustaman hovimuseon kokoelmiin kuuluu nykyään liki kolme miljoonaa teosta. Jo museon puitteet ovat huikeat – kokoelma sijaitsee neljässä rakennuksessa, joista vaikuttavin on keisariperheen virka-asuntona toiminut barokkityylinen Talvipalatsi. Paluu laivalle ja risteilyn päätösillallinen à la carte ravintolassa. Iltaohjelmaa laivan tapaan.

Sunnuntai 12.6. Helsinki

Aamiaisen jälkeen on aika nousta maihin Helsingissä.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X