Tervetuloa m/s Ocean Majestylle!

Print the page

Ocean Majesty yleis

Ocean Majesty on alunperin vuonna 1966 rakennettu ja myöhemmin risteilykäyttöön muutettu klassinen pieni risteilylaiva. Vain noin 500 matkustajan kapasiteetilla laivassa on intiimi ja yhteisöllinen tunnelma. Myös aluksen pieni koko mahdollistaa satamakäynnit harvinaisemmissa kohteissa verrattuna megaluokan risteilyaluksiin. Ystävällinen henkilökunta ja kotoisat yleiset tilat tekevät matkanteosta miellyttävää. Laivan muut matkustajat ovat pääasiassa saksalaiaisa ja  pääkieli on saksa, mutta henkilökunta puhuu myös englantia.

Tutustu risteilyihin m/s Ocean Majestylla >>

Sivua alaspäin vierittämällä löydät lisätietoa laivasta!

Palvelut laivalla

M/S Ocean Majestylla on 8 matkustajakantta, 3 hissiä, mukavat aurinkokansitilat ja ulkoallas. Lisäksi laivalla on Lido Bar, pääravintola, buffet-ravintola sekä show-lounge. Virkistäviä juomia tarjoilevat myös Majestic Lounge, Bellini Lounge ja Observation Club. Muita palveluja ovat muun muassa, korttipelihuone, auditorio, pieni elokuvateatteri, internetkahvila, matkamuistomyymälä, pieni kirjasto, kampaamo- ja hierontapalvelut, pesula, kuntosali ja sairaanhoitopalvelut. Tarkemmat tiedot palveluista selviävät laivalla.

Ocean Majesty Lido Garden Ocean Majesty Observation Lounge Ocean Majesty Majestic Lounge Ocean Majesty ravintola Ocean Majesty allaskansi Ocean Majesty Show Lounge

Majoitus

M/s Ocean Majestylla on 274 matkustajahyttiä. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, wc/suihku, TV, radio, tallelokero, puhelin ja hiustenkuivaaja. Paremmmissa hyttiluokissa kansilla 6-8 myös minibar. Kannella 3 sijaitsevissa hyteissä on valoventtiilit, muissa hyteissä panoramaikkunat. Kannella 8 sijaitsevissa hyteissä lisäksi oma parveke. Hyttien hinnoittelu vaihtelee kansien ja hytin sijainnin mukaan. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Ulkohytti

Ocean Majesty kat. 6

Sisähytti

Ocean Majesty sisähytti

 

 

 

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Kansikartta Ocean Majesty

Rakennettu: 1966, Union Naval de Levante, uudelleen rakennettu risteilylaivaksi vuonna 1995, uudistettu vuonna 2008, tämän jälkeeen vuosittaista ylläpitoa.
Pituus:
135,3 metriä
Leveys:
19,2 metriä
Syväys:
5,95 metriä
Bruttovetoisuus (GRT): 
10 417
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
max 500
Alusrekisteri:
Portugali
Matkustajahyttejä:
274
Aluksen kieli:
Saksa (englanti)
Valuutta aluksella:
Euro

Matkahaku

Uutiskirje- ja esitetilaus

Tilaa Kristina Cruises -uutiskirje sähköpostiisi ja esite kotiisi

Tilaa tästä >>

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

ropax-risteilyt-laatikko

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X