Lähtö 25.11.2015 Iravadijoen risteily Burmassa12 pv, r/v Kalaw Pandaw – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Myanmar

Burman aloituskuva

Kaukoidän risteilytarjontamme täydentyy marraskuussa 2015 mielenkiintoisella uutuudella, kun lähdemme ensi kertaa risteilylle Iravadijoelle. Tätä Burman salaperäistä ja houkuttelevaa jokiristeilyä on pyydetty ohjelmistoomme jo usean vuoden ajan – ja nyt se on saatavilla! Vuonna 2014 valmistuneelle R/V Kalaw Pandawille nousemme Baganissa. Sitä ennen olemme päässeet tutustumaan Burman elämää sykkivään pääkaupunkiin Yangoniin. Risteilyosuutemme Iravadi-joen varrella vie useisiin pikkukaupunkeihin ja kyliin ennen saapumistamme Mandalayhin, jota myös tämän kultaisen maan henkiseksi keskukseksi kutsutaan.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina Cruises-matkanjohtaja

KC-matkanjohtajana:

Asta Karhunen

Asta Karhunen

Hinnat ja lentoaikataulut

Risteilyhinnat € / hlö

 

2hh
Yläkansi   4.595 €        
Pääkansi 3.995 €

Saatavilla nyt myös 1 hengen hyttinä. Lisämaksu 550 €.

Tutustu r/v Kalaw Pandawiin >>

kalaw pandaw_kooste

Hintaan sisältyy:

 • 7 yön risteily r/v Kalaw Pandaw jokilaivalla kahden hengen hytissä
 • Lento Helsinki – Bangkok – Yangon, Mandalay – Bangkok – Helsinki
  lentokenttäkuljetuksineen
 • Ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset)
 • Matkaohjelman mukaiset retket, ruokailut ja kuljetukset
 • Matkaohjelman mukaiset majoitukset hotelliaamiaisineen
 • Lentokenttäverot ja satamamaksut
 • Burman turistiviisumi
 • KC-matkanjohtajan palvelut

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lentoaikataulut sitoumuksetta:

Menolennot
25.11.2015 AY089 Helsinki 16:40 – 07:25 Bangkok (26.11.)
26.11.2015 PG707 Bangkok 13:40 – 14:35 Yangon

Paluulennot
5.12.2015 PG710 Mandalay 14:15 – 16:40 Bangkok
6.12.2015 AY096 Bangkok 10:55 – 17:05 Helsinki

Huom. Lentoaikataulut ovat paikallista aikaa.

Huomioitavaa ja hyvä tietää:

 • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.
 • Matkavakuutus on pakollinen.
 • Lennot ovat pitkät. Ilmasto perillä on erittäin kuuma ja samalla kostea. Bussit eivät ole aina ilmastoituja. Matkaa ei suositella liikuntarajoitteisille, sillä lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä ja maasto on hyvinkin epätasaista. Laivalta maihin mentäessä käytetään usein paikallisia pikkualuksia. Laivassa ei ole hissiä.
 • Kohdemaiden hygienia on eri tasolla kuin Suomessa. Laivalla ja hotelleissa kuitenkin noudatetaan pitkälti länsimaisen standardin mukaista tasoa. Laivan hytit ja yleiset tilat sekä hotellit ovat ilmastoituja.
 • Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Tarjottava ruoka on hyvin kasvispitoista, jota täydentävät kala, äyriäiset sekä liha. Riisi, samoin kuin paikalliset hedelmät, kuuluvat olennaisena osana kaikkiin ruokailuihin.

 

Matka-/retkiohjelma

 

 

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Matkan hintaan sisältyvät täysihoitoruokailut (aamiaiset, illalliset ja lounaat) tarjoillaan laivalla.

 

Keskiviikko 25.11. HELSINKI – BANGKOK

Lento Helsingistä Bangkokiin.

Torstai 26.11. BANGKOK – YANGON

Jatkolento Yangoniin. Majoittuminen hotelliin (Chatrium Hotel Royal Lake Yangon *****) ja tervetuloillallinen hotellissa.

Perjantai 27.11. YANGON

Yangonin kaupunkikierros, jonka aikana nähdään muun muassa Strand Road – Rantatie sekä Pansodan-katu siirtomaa-aikaisine rakennuksineen, Lounas paikallisessa ravintolassa. Kaupunkiin tutustuminen jatkuu Bogyoke-kauppahallissa. Chauk Htut Kyi – makaavan Buddhan äärellä ja tutustuen Burman kuuluisimpaan pagodaan, Shwedagoniin.

Lauantai 28.11. YANGON – BAGAN

Kuljetus kentälle, lento Baganiin ja kuljetus laivalle. Iltapäivällä aloitamme tutustumisen tähän Unescon perintökohteeksi nimettyyn kaupunkiin, missä 40 neliökilometrin alueella sijaitsee tuhansia historiallisia pagodoita.

Sunnuntai 29.11. BAGAN

Tutkimusretki Baganiin ja sen historiaan jatkuu. Vierailemme verstaassa, jossa valmistetaan perinteisiä lakkatöitä.

Maanantai 30.11. PAKOKKU

Vierailemme tuk-tukilla tyypillisen myanmarilaisen pikkukaupungin markkinoilla ja keskustassa.

Tiistai 1.12. YANDABO

Teemme aamukävelyn jokivarren savenvalajien kylään, Yandaboon, missä saamme seurata taiturimaista ruukunvalmistusta. Vierailemme myös Pandaw´n asiakkaitten lahjoitusvaroin ylläpitämässä koulussa. Iltapäivällä risteillään pohjoiseen kohti Mandalay´ta.

Keskiviikko 2.12. AVA JA AMARAPURA

Aikaisin aamulla saavutaan Mandalayhin ja lähdetään Avaan ja Amarapuraan. Iravadi- ja Myitnge-jokien yhtymäkohdassa sijaitseva Myanmarin muinainen pääkaupunki Ava on kiinnostava retkikohde. Kaupungin asemakaava on perinteinen – kaupunkia suojelevien linnoitusmuurien ympärille kaivettu vallihauta on yhdistetty jokiin. Tiilimuurit ovat edelleen nähtävissä, toki osittain ne ovat romahtaneet. Burman hallinnollinen keskus oli Avassa useampaan otteeseen 1300-luvulta alkaen, kunnes 1800-luvulla maanjäristykset raunioittivat kaupungin. Alkuperäisen palatsin ja hallintorakennusten rakenteet olivat puuta ja ne siirrettiin Amarapuraan. Nykyisin Avan alue on viljelysmaata ja tarjoaa mahdollisuuden seurata arkielämää maaseudulla. Yksi hienoimpia nähtävyyksiä on Bagaya Kyaung, kokonaan tiikkipuusta rakennettu 200 vuotta vanha luostari. Iltakävely viehättävän Sagaingin kukkuloilla, missä sijaitsee useita luostareita.

Torstai 3.12. MINGUN

Aamukävely Mingunissa, missä näemme valtaisan keskeneräisen tiilirakenteisen temppelin, jonka kello on maailman suurin. Käymme paikallisessa vanhainkodissa, jonka laivayhtiö Irrawaddy Flotilla Company on perustanut 1930-luvulla. Iltapäivä risteillään Iravadi-joella ohilipuvia maisemia seuraten. Vierailemme Kyauk-myoungin kylässä, jossa valmistetaan suuria saviruukkuja.

Perjantai 4.12. MANDALAY

Vaikka Yangon on nykyaikainen kaupunki, on Mandalay – tai Yadanapura – Kultaisen Maan henkinen keskus. Kun tuntee Mandalayn ja sen ympäristön – tuntee Burman. Kaupunki sijaitsee ylä-Burman sydämessä, missä Kiinan ja Intian jokireitit sekä Shanin ylängöltä ja Thaimaasta tulevien tiet kohtaavat. Vilkas kauppakaupunki sykkii elämää ja kasvaa. Mandalay on torien ja luostareiden kaupunki, jossa turistille on paljon nähtävää. Kaupunkikierroksella vieraillaan palatsissa, kukkuloilla, käsityöläisten myymälöissä ja käydään ostoksilla.

Lauantai 5.12. MANDALAY – BANGKOK

Laivastanousu, kuljetus lentokentälle ja lento Bangkokiin. Kuljetus hotelliin (Best Western Premier Amaranth Suvarnabhumi airport ****) ja majoittuminen. Jäähyväisillallinen.

Sunnuntai 6.12. BANGKOK – HELSINKI

Aamiaisen jälkeen kuljetus kentälle ja lento Helsinkiin

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X