Tervetuloa m/s Monetille!

Print the page

M/S Monet on rakennettu vuonna 1999 ja uudistettu vuonna 2007. Tämä tyylikäs jokilaiva risteilee päässääntöisesti Reinjoella ja Tonavalla. Laivalla on 78 ulkohyttiä, jotka majoittavat yhteensä 154 henkilöä. Ranskalainen keittiö, ystävällinen henkilökunta ja kotois ilmapiiri luovat mukavan lomatunnelman. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta ja Yhdysvalloista. Kristina®-matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Monetilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivalla on kaksi pääkantta ja tilava aurinkokansi. Ylemmällä kannella sijaitsevat Lounge-bar keulassa sekä peräosan ravintolasali. Laivan vastaanotto on myös samalla kannella. Ylemmällä kannella sijaitsevat sekä Lounge-bar keulassa sekä ravintolasali perässä. Samalla kannella sijaitsee myös vastaanotto. Laivalla on langaton internetyhteys.

Majoitus

M/S Monetin kaikki hytit ovat ilmastoituja ja isolla ikkunalla varustettuja. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 1997, uudistettu 2007
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
154
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
78 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Monetilla >>

Matkahaku

PÄÄSIÄISAJAN RISTEILYT

Atlantin rannikon aarteet
Seinejoen risteily
Elbejoen risteily
Ropax-risteily Saksaan

Kaikki Pääsiäisajan matkat >

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X