Tervetuloa m/s Modiglianille!

Print the page

Pääasiassa Reinjoella risteilevä m/s Modigliani on rakennettu vuonna 2001. Aluksen lämminhenkinen ja mukava tunnelma tekevät matkanteosta nautittavaa. Pienehkö jokiristeilijä m/s Modiglianilla on 78 ulkohyttiä majoittaen yhteensä 160 matkustajaa. Mukavat hytit ja rentouttavat yleiset tilat tarjoavat mainiot puitteet risteilylle Euroopan joilla. Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Modiglianilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Kannella 2 sijaitsevassa Lounge-baarissa nautitaan illoista musiikin ja virkistävien juomien parissa. Ravintolasali sijaitsee samalla kannella laivan peräosassa. Laivalla on tilava aurinkokansi kansituoleineen, joista on mukava seurata matkan etenemistä hyvällä säällä. Lisäksi aluksella on pieni matkamuistomyymälä sekä kirjasto. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

Tutustu risteilyihin m/s Modiglianilla >>

 

Majoitus

M/S Modiglianin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s Modiglianilla >>

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2001
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys: 1,6 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
160
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
78 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Modiglianilla >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X