Lähtö 18.2.2015 Mekongjoen risteily Kambodžasta Vietnamiin – LOPPUUNMYYTY!

Print the page
Siem Riep / Angkor – Kampong Cham – Kampong Chnang – Phnom Penh – Chau Doc – Sa Dec – Cai Be – My Tho / Ho Chi Minh (Saigon).h
Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.
Eksoottinen Kaukoitä Kambodžan ja Vietnamin läpi virtaavan Mekongjoen maisemissa esittäytyy risteilyvieraillemme jälleen! Tämä suosittu jokiristeilymatka toteutetaan Pandaw-varustamon korkeatasoisella, länsimaisin mukavuuksin varustetulla risteilyaluksella, joka tyyliltään vie siirtomaa-ajan tunnelmaan. Aloitamme matkan hindulaisuuden ja buddhalaisuuden tyyssijoilta, Siem Riepistä ja Angkorin maailmankuululta temppelialueelta. Itse risteilymme alkaa Tonle Sap -joella. Tämä jokiosuus tarjoaa paljon nähtävää ja pysähtyminen paikalliseen kylään vie lähelle arkielämää. Siirrymme Mekongjoen puolelle, missä Kambodžan pääkaupunki Phnom Penh kertoo omaa tarinaansa niin vanhemmasta kuin muutaman vuosikymmenen takaisesta synkästäkin historiasta. Tänä päivänä kaupunki elää vahvaa kasvun aikaa. Ylä-Mekongjoen maaseutukaupunkeihin tutustuttuamme siirrymme Vietnamiin. Risteilymme päättyy My Thon kaupunkiin, mistä siirrymme nykyaikaiseen Saigonin miljoonakaupunkiin viettämään matkamme kaksi viimeistä päivää.

Tällä risteilyllä koko laiva Kristina Cruises -risteilyvieraiden käytössä!

 

KC-matkanjohtajina tällä risteilyllä:

Saura Paananen & Ralf Löfström

Matkaohjelma

Keskiviikko 18.2. Lento Helsinki – Siem Riep

Torstai 19.2. Tulo Siem Riep
Majoittuminen Victoria Angkor Resort & Spa***** -hotelliin. Tervetulotilaisuus ja illallinen.

Perjantai 20.2. Siem Riep – Angkorin temppelialue
Aamiaisen jälkeen tutustutaan Angkor Watin henkeäsalpaavaan temppelialueeseen. Lounas. Iltapäivällä vuorossa on Angkor Thomin muinainen kaupunki, hymyilevän Buddhan temppeli sekä Ta Promhin temppeli.

Lauantai 21.2. Siem Riep – Kampong Cham – lähtö risteilylle
Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa Siem Riepissä. Puolilta päivin lähtö bussilla Kampong Chamiin, mistä risteily alkaa.

Sunnuntai 22.2. Kampong Cham
Aamupäivällä tutustutaan kukkulalla sijaitsevaan Wat Hanchain temppeliin. Iltapäivän bussiretki vie Phnom Prosin ja Phnom Sreyn pyhälle kaksoiskukkulalle.

Maanantai 23.2. Tonlejokea Kampong Chnangiin
Retki Tonle -joen yläjuoksuun vilkkaaseen Kampong Chnangin kaupunkiin joko bussilla tai laivalla riippuen veden korkeudesta. Moottoriveneretkellä järven suistoalueelle voi nähdä paljon suuria kalanpyydyksiä.

Tiistai 24.2. Phnom Penh
Ranskalaista charmia henkivään Kambodžan pääkaupunkiin tutustutaan polkupyörä-riksan kyydissä. Phnom Penhissä on useita vaikuttavia temppeleitä ja kaupungin ylpeys on Silver Padoga. Iltapäivän voi viettää kaupungissa omatoimisesti tai bussiretkellä tutustuen Kuoleman kenttiin ja punakhmerien Tuol Sleng tai S21 pidätyskeskukseen.

Keskiviikko 25.2. Risteily Mekongjoella, rajanylitys
Vietämme päivän risteillen Mekongin pääväylää, kansainvälistä laivareittiä Vietnamin rajalle.

Torstai 26.2. Chau Doc
Vierailemme Chamin kylässä, kalanviljelylaitoksella, tutustumme Chau Docin kaupunkiin riksakyydillä.

Perjantai 27.2. Sa Dec – Cai Be
Lähdemme aamulla Vinh Longin kanavien kautta mielenkiintoiselle sampan –veneretkelle Cai Behen. Vierailemme Sa Dec´ssä, seuraamme paikallisen torin elämää ja käymme kuuluisan ranskalaisen novellistin Marguerite Duras kirjan ”Rakastaja” Herra Huyn Thuy Le´n vanhassa talossa. Cai Bessä veneilemme läpi päivittäin pidettävien kelluvien markkinoiden.

Lauantai 28.2. My Tho / Ho Chi Minh (Saigon) – laivastanousu
Aamulla aikaisin risteilemme Cai Bestä My Thohon, jossa poistumme laivasta. Linja-autokuljetus Saigoniin, kaupunkikierros ja majoittuminen Renaissance Riverside hotelliin*****. Vapaa-aikaa.

Sunnuntai 1.3. Saigon – Cu Chi -tunnelit
Aamiaisen jälkeen ajamme Cu Chi -tunneleille, jotka ovat Vietkongin sissien rakentama monimutkainen, maanalainen verkosto. Paluu Saigoniin, lounas. Vapaa-aikaa.

Maanantai 2.3. Saigon
Aamiainen hotellissa, huoneiden luovutus. Vapaa-aikaa. Kuljetus lentokentälle ja lento Saigon-Hongkong.

Tiistai 3.3. Lento Hongkong-Helsinki

Lentoaikataulut sitoumuksetta

Menolennot
ke 18.2. AY095 Helsinki 18.30 – Bangkok 09.15 (19.2.) (lentoaika 9 h 45 min)
to 19.2. PG905 Bangkok 11.35 – Siem Riep 12.35

Paluulennot
ma 2.3. CX764 Saigon 19.15 – Hongkong 22.45
ti 3.3. AY070 Hongkong 00.40 – Helsinki 05.40 (lentoaika 11 h)

Huom. lentoajat ovat paikallista aikaa.

 

Hinnat

Risteilyhinnat eur / hlö

Yläkansi 4.150 eur
Pääkansi 3.950 eur
1 hengen hyttilisä 800 eur

Hintaan sisältyy

Reittilennot turistiluokassa, 7 yön risteily m/s Mekong Pandaw -jokilaivalla kahden hengen hytissä, ohjelma ja täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat ja illalliset), matkaohjelman mukaiset retket, jotka tulkataan suomeksi. Kuljetukset lentokenttä – Siem Riep ja Saigon – lentokenttä, Kristina Cruises -matkanjohtajien palvelut sekä lentokenttäverot ja satamamaksut.

Ennen risteilyä: 2 yön majoitus Siem Riepissä Victoria Angkor Resort & Spa***** -hotellissa, aamiaiset, tervetuloillallinen ja toisen päivän lounas.
Risteilyn jälkeen: 2 yön majoitus Saigonissa Renaissance Riverside***** -hotellissa, aamiaiset ja toisen päivän lounas.

M/s Mekong Pandaw****

m/s Mekong Pandaw 24 kahden hengen hyttiä, joissa suihku ja wc, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi
• ravintolasali, baari, pieni matkamuistomyymälä, pesula, aurinkokansi, pieni spa, kuntosali ja kirjasto
• Sähkö 230 V, laivan kaikissa sisätiloissa on ilmastointi
• Pituus 55 m, leveys 10 m
• Rakennettu 2002, uudistettu 2013

Tutustu tarkemmin m/s Mekong Pandaw laivaan täällä >>

Huomioithan

Lennot ovat pitkät. Ilmasto perillä on erittäin kuuma ja samalla kostea. Bussit eivät ole aina ilmastoituja. Matkaa ei suositella liikuntarajoitteisille, sillä lentokentillä ja retkillä on paljon kävelyä ja maasto on hyvinkin epätasaista. Laivalta maihin mentäessä käytetään usein paikallisia pikkualuksia. Laivassa ei ole hissiä.
Kohdemaiden hygienia on eri tasolla kuin Suomessa. Laivalla ja hotelleissa kuitenkin noudatetaan pitkälti länsimaisen standardin mukaista tasoa. Laivan hytit ja yleiset tilat sekä hotellit ovat ilmastoituja.
Erityisruokavalion huomioiminen laivalla on epävarmaa. Tarjottava ruoka on hyvin kasvispitoista, jota täydentävät kala, äyriäiset sekä liha. Riisi, samoin kuin paikalliset hedelmät, kuuluvat olennaisena osana kaikkiin ruokailuihin.

Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Matkavakuutus on pakollinen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X