Budapest-syksyllä-Unkari-Tonavan-risteily-1920x1080.jpg Budapest-syksyllä-Unkari-Tonavan-risteily-888x493.jpg
Syksyn matkat 2020

Syksyn matkat 2020

Kristina Cruisesin syksyn risteilylomat vievät sinut Eurooppalaisiin maisemiin. Lähdemme Pohjois-Saksan upeisiin kaupunkikohteisiin leppoisasti Itämeren ylittäen. Elokuisilla päivämatkoilla Helsingistä pääset helposti Suomen upeiden järvi- ja merimaisemien äärelle. Tutustu syksyn tarjontaan tarkemmin ja varaa matkasi.  Tarjoamme joustavat peruutus- ja muutosehdot vielä heinäkuun aikana tehdyille uusille 2020 matkojen varauksille (ROPAX-risteilyt, Jokiristeilyt, Lomaristeilyt).

Kokeile uutta, löydät jotain ainutlaatuista!

 

 

Hampurin kaupungintalo keväällä Saksa

ROPAX-risteilyt Saksaan

ROPAX-risteily on hieno tapa risteillä Itämerellä ja päästä helposti Pohjois-Saksaan. Mukavaa majoitusta ja herkullista ruokaa – niitä on aina tarjolla ROPAX-risteilyllä, niin maissa kuin merelläkin. Merimatkat tehdään Finnlinesin STAR-luokan hyvätasoisilla ja väljillä matkustajarahtilaivoilla. Perillä Saksassa matkapakettiin sisältyvät opastetut retket kohteissa ja majoitukset hotelleissa.

Syykuussa ja lokakuussa voit tehdä matkan Hampuriin ja Lyypekkiin tai pääkaupunki Berliiniin. ROPAX-risteilyn pituus on matkapäivästä riippuen 5 tai 6 päivää. Nouset laivaan kätevästi Helsingin Vuosaaressa.

Syksyn lähtöpäivät: 1.9., 9.9., 15.9. 23.9., 29.9., 7.10.

Hinnat alk. 545 €
hinta sis. laivamatkat, ruokailut, retkiohjelma, hotelliyöpymiset, matkanjohtajan palvelut

 

Tutustu syksyn ROPAX-risteilyihin

 

Pulkkilanharju Päijänne 1

Kotimaan matkat

Kotimaan matkailu tuo mukavaa vaihtelua kesään. Tutustu kesän matkoihin. Suomi tarjoaa kauniita nähtävyyksiä, mielenkiintoisia elämyksiä ja upeita muistoja. Kristinan matkassa tutustut kotimaan parhaisiin kohteisiin. Elokuussa toteutetaan neljä uniikkia kotimaan päivämatkaa, joihin sisältyy myös risteily upeissa veisistömaisemissa.

Lähtöpäivät: 4.8., 11.8., 18.8., 25.8.2020

Hinta alk. 169 €
Hinta sis. bussikuljetukset suurbussilla Helsingistä, ohjelman mukaiset ruokailut, retkikohteet ja vierailut, Kristina®-matkanjohtajan palvelut.

Tutustu kotimaan matkoihin

 

Ota uusi näkökulma Euroopassa matkustamiseen

Kristina Cruises tutustuttaa sinut Eurooppaan jokia pitkin. Risteilyllä keräät uniikkeja maisemia, kokemuksia ja persoonallisia kohteita. Matkaat vaivattomasti ja vastuullisesti, yhdessä hytissä majoittuen ja suomalaisen matkanjohtajan opastuksella. Olemme suomalainen perheyritys, joka palvelee sinua henkilökohtaisesti ja meille laatu on elämys, jonka haluat kokea uudelleen. Kristina®-risteilylomalla nautit elämisen helppoudesta. Matkan hinnassa olet jo maksanut majoitukset, kuljetukset, ruokailut ja ohjelman.
Lue lisää!

Joustoa matkavaraukseesi

Uusiin 31.7. mennessä tehtyihin risteilylomavarauksiin joustavat muutos- ja peruutusehdot.

Voit suunnitelmiesi muuttuessa peruuttaa tai muuttaa matka-ajankothaa kuluitta vielä 1 kk ( 30 pv ) ennen lähtöpäivää. Nämä päivitetyt erityisehdot koskevat kaikkia uusia, 13.3.-31.7. välisenä aikana tehtäviä varauksia vuoden 2020 Kristina Cruises Jokiristeilylle, Lomaristeilylle ja ROPAX-risteilylle.

Vastuullisesti matkalle

Olemme koostaneet Vastuullisesti matkalle -sivulle ohjeistuksia ja käytäntöjä, joilla pyritään varmistamaan mahdollisimman sujuva matkanteko. Ohjeistus on tehty tämänhetkisen tilanteen mukaisesti ja se päivittyy suositusten muuttuessa.

Tutustu turvallisuus- ja hygieniaohjeisiin