Tervetuloa m/s Marella Celebrationille!

Print the page

Alun perin vuonna 1984 liikenteen aloittanut Marella Celebration (entinen m/s Noordam) edustaa vielä tänä päivänä perinteisempää risteilyalustyyliä ympärikäveltävine tiikkikansineen ja sulavine linjoineen. Laivalle on tehty vuonna 2013 uudistustöitä, jolloin kaikki hytit ja laivan yleiset tilat saivat paljon sisustuksellisia uudistuksia ja Marella Celebration nostettiin ns. Platinum-tasolle. Pääosa aluksen risteilyvieraista tulevat Iso-Britanniasta, mikä tarkoittaa että pääkieli laivalla on englanti. Marella Celebrationilla vallitsee ystävällinen ja epävirallinen ilmapiiri, mikä tekee matkustamisesta myös suomalaiseen makuun sopivaa. Laivan mukavat yleiset tilat ja hieman suuremman koon tuomat monipuolisemmat palvelut – silti selkeä risteilylaivan tuntu luovat Marella Celebrationista mukavan vaihtoehdon risteilylomalle.

Tutustu risteilyihin m/s Marella Celebrationilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Meridian-ravintolassa on tarjolla aamiaista, lounasta sekä illallista pöytiin tarjoiltuna. Mistral’s on tyylikäs á la carte ravintola. Uutuusravintola Kora La tarjoilee makuelämyksiä Aasialaisesta kulttuurista. Joustavampaan ruokailuun vaihtoehtoja löytyy Lido-kannen ravintolasta sekä buffet-ravintola Magnificuesta. Terrace Grill tarjoilee päivisin italialaisia herkkuja ja muuntautuu iltaisin herkulliseksi pihviravintolaksi. Ison Show Loungen lisäksi laivalta löytyy myös muutama muu baari / lounge, jossa voi nauttia risteilyn ohjelmasta virkistävien juomien kera. Hemmottelijoille laivalla on Ocean Beaty Salon & Spa kauneudenhoitomahdollisuuksineen sekä kuntosaleineen. Laivalta löytyy myös miesten ja naisten sauna sekä mukavat aurinkokansitilat. Tarkemmat tiedot palveluista selviävät laivalla.

 

 

 

 

 

Tutustu risteilyihin m/s Marella Celebrationilla >>

Majoitus

M/s Marella Celebrationilla  on 632 matkustajahyttiä. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, 2 vaatekaappia, tallelokero, TV, wc ja suihku, sekä hiustenkuivaaja. Hyttien hinnoittelu vaihtelee kansien ja hytin sijainnin mukaan. Huom. hyttikuvat ovat viitteellisiä.

 

Deluxe

Joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. 2 vaatekaappia, joissain hyteissä lisäksi pöytä ja tuolit. Taulutelevisio, tallelokero (lisämaksusta), minibaari sekä WC ja suihku-ammeyhdistelmä. Hytin koko on noin 19 m². Deluxe-hyttejä on tarjolla myös parvekkeella. Huom. Joissain hyteissä näkymä ulos voi olla rajoitettu pelastusveneiden vuoksi.

 

Ulkohytti

Ulkohyteissä on joko kaksi erillistä vuodetta rinnakkain tai L-muodossa tai yksi parivuode, valoventtiili. 2 vaatekaappia, suihku ja WC. Taulutelevisio, tallelokero (lisämaksusta). Hytin koko on 13 – 16 m². Huom. Hyteissä näkymä ulos voi olla rajoitettu.

Sisähytti

Sisähyteissä on joko kaksi erillistä vuodetta rinnakkain tai L-muodossa. 2 vaatekaappia, suihku ja WC. Taulutelevisio, tallelokero (lisämaksusta). Hytin koko on 13 – 16 m²

Tekniset tiedot

Rakennettu: 1984, uudistettu vuosina 2005 ja 2013
Pituus:
215 metriä
Leveys:
27,2 metriä
Syväys:
6,05 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
33 930
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
 1264
Miehistöä: 520
Alusrekisteri: Malta
Matkustajahyttejä:
632 (413 ulkohyttiä)
Aluksen kieli:
Englanti
Valuutta aluksella:
Englannin punta

Palvelut ja mukavuudet

4 ravintolaa, 6 baaria, 2 loungea, yökerho, casino, porealtaat, 2 uima-allasta, korttipelihuone, kauneushoitola, putiikkeja, hyvinvointikeskus, urheilukansi, lasten kerho, sauna, kirjasto, sairaanhoito, internet

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X