Tervetuloa m/s Marco Pololle!

Print the page

Marco Polo yleis

M/S Marco Polo edustaa nykyisten jättiläisristeilijöiden rinnalla komeaa perinteistä risteilytyyliä. Laivan upeat tiikkiset kannet ja selvästi erottuvat tumman siniset kyljet tekevät Marco Polosta klassisen valtamerilaivan. Laivaan mahtuu noin 800 matkustajaa, joka on sopiva määrä luomaan risteilyllä lämpimän ja ystävällisen ilmapiirin. M/S Marco Pololla on vakaajat ja se on kokonaan ilmastoitu.

Tutustu risteilyihin m/s Marco Pololla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

M/S Marco Polo tarjoaa laajan kattauksen yleisiä tiloja kuten juhlallisen Waldorf-ravintola, joka on perinteisempi kahden kattauksen ruokailupaikka. Tyylikkäässä Marco’s Restaurant tarjoaa vaihtoehdon Buffet-ruokailuun renonssa ilmapiirissä. Laivalla on viisi eri Loungealuetta/baaria sisältäen teatterityyppisen Marco Polo loungen, jossa eläydytään risteilyn esityksiin ja show-tilaisuuksiin. Aurinkokannen lisäksi laivalla on kolme poreallasta, isompi uima-allas sekä laivan ympäri kiertävä kävelypromenadi. Jade Wellnes Center antaa mahdollisuuden itsensä hemmotteluun Spa-hoitojen parissa. Tai viettäisitkö aikaa hyvin varustetussa Livingstone-kirjastossa? Tarkemmat tiedot palveluista, hinnoista ja ohjelmista selviävät laivalla.

Marco Polo Lounge3 Marco Polo poreallas Marco Polo ravintola Marco Polo spa Marco Polo kirjasto Marco Polo Lounge2.

 

Majoitus

M/s Marco Pololla on 425 matkustajahyttiä. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, meikkauspöytä,  tallelokero, TV, wc ja suihku, sekä hiustenkuivaaja. Hyttien hinnoittelu vaihtelee kansien ja hytin sijainnin mukaan. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Ulkohytti Deluxe Suite Kat. DS

Hytin koko noin 44,9 m². Kaksi sviittiä, jotka sijaitsevat kannella 10. Parivuode, vaatehuone, kylpyamme, erillinen olohuone.

Marco Polo DeLuxeSuite

Ulkohytti Junior Suite Kat. JS

Hytin koko noin 23,5 m². Kansilla 7 ja 10. Kaksi alavuodetta, jotka on yhdistettävissä parivuoteeksi. oleskelualue, kylpyamme, vaatehuone. Hyteissä 811 & 812 rajoitettu näkyvyys pelastusveneiden vuoksi.

Marco Polo JuniorSuite

Ulkohytti DeLuxe Kat. DL

Hytin koko noin 19,8 m². Kaksi hyttiä (kaksi alavuodetta) sijaitsee kannella 7, neljä hyttiä (parivuoteellisia) kannella 11. Iso ikkuna, oleskelutila, Kannella 11 olevissa hyteissä rajoitettu näkyvyys.

Marco Polo DeLuxe

Ulkohytti Premium  Kat. 12

Hytin koko noin 15 m². Hytit sijaitsevat pääosin keskilaivassa kannella 7, jolla useimmissa hyteissä kaksi alavuodetta (pl. hytit 432 & 433) on yhdistettävissä parivuoteeksi. Hyteissä 549, 605 & 606 on vain parivuoteet. Lisäksi kategoria 12 hyttejä löytyy kannelta 9 (laivan keulaosassa 2 kpl), kannelta 10 (laivan keulaosassa 3 kpl) sekä kannelta 11 (rajoitettu näkyvyys pelastusveneiden vuoksi). Jokaisessa hytissä on yksi tai kaksi isoa ikkunaa.

Marco Polo Kat.12

Ulkohytti Superior Plus Kat. 11

Hytin koko noin 12,9 m². Kuusi hyttiä sijaitsevat yhdeksännen kannen keulaosassa. Loput tämän kategorian hyteistä sijaitsevat kannen 7 keula- ja peräosassa. Hyteissä on yksi ikkuna.

Marco Polo Kat.11

Yhden hengen ulkohytti Standard Kat. 10

Hytin koko noin 12 m². Hyteissä on yksi ikkuna (hyteissä 656 ja 661 rajoitettu näkymä).

Ulkohytti Superior Kat. 9

Hytin koko noin 12,75 m². Hytit sijaitsevat kansilla 9 ja 10 ja niissä on yksi ikkuna. Joissain hyteissä etenkin kannella 10, on rajoitettu näkymä.  Joissain hyteissä kannella 9 on hieman vähemmän vaatekaappitilaa.

Ulkohytti Standard Plus Kat. 8

Hytin koko noin 13,1 m². Hytit sijaitsevat kansilla 4, 5 ja 6. Useimmissa hyteissä on kaksi valoventtiiliä. Joissain hyteissä on yksi valoventtiili.

Marco Polo Kat.8

Ulkohytti Standard Kat. 7

Hytin koko noin 11,8 m². Kaksi alavuodetta. Hytit sijaitsevat kansilla 4, 5 tai 6. Yksi tai kaksi valoventtiiliä.

Marco Polo Kat.7

Ulkohytti Standard Kat. 6

Hytin koko noin 11,1 m². Hytit sijaitsevat kansilla 4. tai 5. Kaksi alavuodetta. Yksi tai kaksi valoventtiiliä.

Marco Polo Kat.6

Yhden hengen sisähytti Standard Kat. 5

Hytin koko noin 9,3 m². Kaksi hyttiä sijaitsee kannella 4, kolme hyttiä kannella 10.

Sisähytti Premium Kat 4

Hytin koko noin 14,7 m². Hytit sijaistsevat kansilla 7, 9 tai 10. Kaksi alavuodetta.

Marco Polo Kat.4

Sishytti Superior Kat 3

Hytin koko noin 11,7 m². Useimmat hyteistä sijaitsevat kannella 7, mutta muutama hiukan pienempi hytti löytyy myös kannelta 9. Kaksi alavuodetta.

Marco Polo Kat.3

Sisähytti Standard Plus Kat 2

Hytin koko noin 11,7 m². Kaksi alavuodetta. Neljä hieman isompaa hyttiä sijaitsevat kannella 4, kun suurin osa tämän kategorian hyteistä sijaitsevat kansilla 5 tai 6.

Marco Polo Kat.2

Sisähytti Standard Kat. 1

Hytin koko noin 10,2 m². Hytit sijaitsevat 4. tai 5. kannella. Kaksi alavuodetta.

Marco Polo Kat.1

 

 

Tekniset tiedot & laivakartta

Lataa laivakartta >>

Rakennettu: 1965, kokonaan uudelleen rakennettu vuonna 1993, uudistettu vuosina 2010 ja 2014
Pituus:
176,3 metriä
Leveys:
23,6 metriä
Syväys:
8,2 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
22 080
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
800
Miehistöä: 356
Alusrekisteri: Bahama
Matkustajahyttejä:
425
Aluksen kieli:
Englanti
Valuutta aluksella:
Englannin punta

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X