Lomaristeily – Välimeren risteily läntinen 6/2017

Print the page
  • Hienoa, että opas oli käytettävissä koko ajan. Silloin kun vierailee näin lyhyen ajan eri kohteissa. Opas on todella tarpeen. Hän osaa ja tietää minne kannattaa mennä ja selittää tarkasti kaikki pienet yksityiskohdatkin. Saimme paljon tietoa kohteista. Nyt sitten sulatellaan sitä tietoa ja muistellaan varmasti vielä pitkään hyvin onnistunutta matkaa.
    T. Pieni tyytyväinen matkustaja
  • Varaamamme läntisen Välimeren risteilyjärjestelyt toimivat kohdaltamme täsmällisesti ja ammattitaitoisesti. Palvelu oli aktiivista ja tällä saamallamme kokemuksella, voimme suositella käytettäväksi Kristina Cruisesin palveluja muille risteilymatkaa suunnitteleville!
    Nim.merkki: Pariskunta Oulusta
  • Tämän helpommaksi ja huolettomammaksi matkustaminen ei voi enään mennä. Kaikki oli etukäteen hyvin suunniteltua, valmisteltua ja järjestettyä. Matkalle voi lähteä hyvin ja turvallisin mielin. Suosittelen varauksetta.
    Heikki

Välimeren risteilyt

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X