Lomaristeily – Itäinen Karibia 1/2017

Print the page
  • Kaikki toimi erinomaisesti. Ennakkoon sain runsaasti tietoa matkasta ja retkistä sekä aikatauluista. Kuljetukset toimivat, opas oli aina ajan tasalla ja päivittäin saamamme info seuraavan päivän ohjelmasta oli aina päivitettyä ja täsmällistä. Tapsa oli oppaana loisto tyyppi. Vaikea tästä on mitään kritisoitavaa keksiä
    -Krista S.
  • Kahden viikon risteily Karibialle olisi hieno. Olen muutamilla Kristina-risteilyillä ollut ja olen itse tykännyt näistä isommista laivoista (tui discovery ja joku muu thomson-laiva), koska enemmän ihmisiä ja tekemistä ja on kiva jutella muiden maalaistenkin kanssa. Matkajärjestelyt on sujuneet aina mainiosti. Retkiin osallistumme välillä, niissä näkee enemmän, mutta aina ei halua aikatauluttaa lomaansa. Nyt otimme viikkoon vain yhden retken ja se oli riittävä. Sai aloittaa aamut muuten rennosti.
    -Maria 37 v.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X