Lomaristeily – Färsaaret, Islanti & Dublin 6/2017

Print the page
  • Hyva matka, mainio matkanjohtaja/opas. Ihana laiva, loistavat kulinaariset nautinnot jokaikisena paivana. Matkanjohtaja Ulla Rantamon matkoilla on aina kivaa olla. Hän on aina tavoitettavissa esim. äkillisen sairauden yllättäessä. Risteilyloma sopii myös liikuntavammaisille.
    Magdalena
  • Risteily Färsaarille, Islantiin ja Dubliniin oli onnistunut. Matkanjohtaja Ulla Rantamo oli opastamassa matkailijoita aina, kun tarvittiin. Ullan johtamat kävelyretket olivat mielenkiintoisia eikä tarvinnut karttaa löytääkseen kohteita. Osallistuimme Islannissa Pohjoisen helmet ja Kultainen kierros -retkille. Ensimmäisellä retkellä varsinkin mutaiset lähteet näyttivät jännittäviltä. Akureyri oli kaunis ja vireännäköinen kaupunki. Toisella retkellä näimme mm. Gullfossin putouksen, jonka vesi pärskyi korkealle. Jännittävintä oli seisoa Pohjois-Amerikan ja Euraasian mannerlaattojen välisessä maankuoren repeämässä, joka oli yhdessä kohdassa niin kapea, että uskalikko pystyi seisomaan kummallakin mannerlaatalla.
    Ilma oli Islannille tyypilliseen tapaan vuorotellen sateinen ja aurinkoinen, mutta se ei meidän ryhmäämme haitannut. Magellan oli niin suuri laiva, ettei merenkäyntikään pahemmin vaikuttanut tasapainoon. Menomatkalla annettiin kerran myrskyvaroitus, mutta aallokko ei tuntunut pelottavalta. Osallistuimme myös Dublinin kiertoajelulle ja vierailimme Guinness Storehousessa, jossa tietenkin nautimme panimon tummaa olutta. Dubliniin on rakennettu paljon moderneja lasipintaisia taloja, mutta vielä löytyy myös yrjönaikaisia rakennuksia
    kauniine värikkäine ovineen. Kaiken kaikkiaan matka oli onnistunut, vaikkemme moneen laivan aktiviteettiin osallistuneetkaan. Jos olisi halunnut, laivassa olisi voinut koko ajan osallistua johonkin tapahtumaan.
    Nimimerkki Annihelena

Pohjoisten vesien risteilyt

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X