Tervetuloa m/s L’Europelle!

Print the page

m/s L'Europe_yleis

M/S L’Europe on rakennettu vuonna 2006 ja se risteilee pääsääntöisesti Reinillä ja Tonavalla. Kotoisalle laivalle mahtuu yhteensä 180 matkustajaa. 110 metriä pitkän L’Europen viihtyisät tilat ja tilavat hytit tarjoavat mukavat puitteet risteilylle. Ystävällisen henkilökunnan ja maukkaan ranskalaisen keittiön herkkuja nautiskellessa matka taittuu mukavissa merkeissä.

Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s L’Europella >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivalla on ravintolasali, lounge-bar, sekä tilava aurinkokansi kansituoleineen. Ylemmällä kannella on lisäksi pieni matkamuistomyymälä sekä toinen lounge-bar laivan peräosassa, josta on käynti myös ulkoterassille. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.

m/s L'Europe_ravintolam/s L'Europe_baarim/s L'Europe_loungem/s L'Europe_aurinkokansiTutustu risteilyihin m/s L’Europella >>

 

Majoitus

M/S L’Europen kaikki hytit ovat ikkunallisia. Ylimmän kannen hytit rankalaisella parvekkeella. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

m/s L'Europe_hytti

Tutustu risteilyihin m/s L’Europella >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

m/s L'Europe laivakartta

Rakennettu: 2006
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
180
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä: 90
ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s L’Europella >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X