Tervetuloa m/s Léonard de Vincille!

Print the page

Leonard de Vinci yleis

Kodikas vuonna 2003 rakennettu ja viimeksi vuonna 2011 uudistettu m/s Léonard de Vinci tekee risteilyjä Reinillä. 105 metriä pitkään laivaan mahtuu yhteensä 144 matkustajaa. Laivalla nautitaan ranskalaisesta risteilytunnelmasta, josta pitää huolta ystävällinen henkilökunta. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Pääkannella sijaitsevat suurin osa hyteistä. Ylemmällä kannella keulaosan Lounge-Barissa viihdytään iltaisin retkipäivän jälkeen juomia maistellen ja päivän tapahtumia kerraten. Samalla kannella perään päin löytyy laivan neuvonta sekä pieni matkamuistomyymälä. Ranskalaisia makuelämyksiä maistellaan ravintolasalissa, joka sijaitsee laivan peräsosassa. Tilava aurinkokansi on oiva paikka seurata hyvällä säällä ohilipuvia maisemia. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.Leonard de Vinci ravintola Leonard de Vinci baari Leonard de Vinci loungeLeonard de Vinci reception

Majoitus

M/S Léonard de Vincin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Leonard de Vinci Hytti Leonard de Vinci Hytti1

Laivakartta ja tekniset tiedot

Leonard de Vinci kansikartta

Rakennettu: 2003, uudistettu 2011
Pituus: 105 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 230V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
144
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
42 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X