Marco Polo

M/S Marco Polo edustaa nykyisten jättiläisristeilijöiden rinnalla komeaa perinteistä risteilytyyliä. Laivan upeat tiikkiset kannet ja selvästi erottuvat tumman siniset kyljet tekevät Marco Polosta klassisen valtamerilaivan. Laivaan mahtuu noin 800 matkustajaa, joka on sopiva määrä luomaan risteilyllä lämpimän ja ystävällisen ilmapiirin. M/S Marco Pololla on vakaajat ja se on kokonaan ilmastoitu.

Palvelut

M/S Marco Polo tarjoaa laajan kattauksen yleisiä tiloja kuten juhlallisen Waldorf-ravintola, joka on perinteisempi kahden kattauksen ruokailupaikka. Tyylikkäässä Marco’s Restaurant tarjoaa vaihtoehdon Buffet-ruokailuun renonssa ilmapiirissä. Laivalla on viisi eri Loungealuetta/baaria sisältäen teatterityyppisen Marco Polo loungen, jossa eläydytään risteilyn esityksiin ja show-tilaisuuksiin. Aurinkokannen lisäksi laivalla on kolme poreallasta, isompi uima-allas sekä laivan ympäri kiertävä kävelypromenadi. Jade Wellnes Center antaa mahdollisuuden itsensä hemmotteluun Spa-hoitojen parissa. Tai viettäisitkö aikaa hyvin varustetussa Livingstone-kirjastossa? Tarkemmat tiedot palveluista, hinnoista ja ohjelmista selviävät laivalla.

Majoitus

M/s Marco Pololla on 425 matkustajahyttiä. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, meikkauspöytä,  tallelokero, TV, wc ja suihku, sekä hiustenkuivaaja. Hyttien hinnoittelu vaihtelee kansien ja hytin sijainnin mukaan. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 1965, kokonaan uudelleen rakennettu vuonna 1993, uudistettu vuosina 2010 ja 2014
Pituus:
 176,3 metriä
Leveys:
 23,6 metriä
Syväys:
 8,2 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
 22 080
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi:
 Kyllä
Matkustajamäärä:
 800
Miehistöä: 356
Alusrekisteri: Bahama
Matkustajahyttejä:
 425
Aluksen kieli:
 Englanti
Valuutta aluksella: 
Englannin punta