Columbus

M/S Columbus on upea keskikokoinen risteilylaiva, joka tekee risteilyjä pääasiassa Iso-Britanniasta. Laivalla koet perinteisen brittiläisen risteilykokemuksen. Avarat yleiset tilat, ystävällinen henkilökunta ja herkulliset ruokaelämykset tekevät risteilylomasta nautinnollisen. Suhteessa megaluokan lomakeskustyyppisiin laivoihin M/S Columbus tarjoilee riittävästi laiva-aktiviteetteja kuitenkin sopivan kotoisassa ja kokoisessa ympäristössä. Laivaan mahtuu noin 1400 matkustajaa. Kaikki m/s Columbuksen risteilyt on tarkoitettu vain aikuisille.

Lyhyt varustamoesittely

Palvelut

Waterfront ravintolassa voi valita täyden englantilaisen aamiaisen, maistella herkullista lounasta ja nauttia vaikkapa viiden ruokalajin päivällisen. Erikoisravintolat Fusion ja The Grill kutsuvat kokeilemaan jotain erilaista.  Laivan Buffet-ravintola kulkee nimellä the Plantation Bistro. Lisäksi laivalla on yhteensä seitsemän eri loungea ja baaria, joissa voi nauttia juomista ja laivaohjelmista. Risteilyn show-esityksiä seurataan Palladium Show Loungessa. Laivalta löytyy myös kirjasto, Spa-osasto, kuntosali ja muutamia myymälöitä. Tarkemmat tiedot palveluista, hinnoista ja ohjelmista selviävät laivalla.

Majoitus

M/s Columbuksella on 775 matkustajahyttiä. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, vaatekaappi, hyvin säilytystilaa TV, wc, suihku, jääkaappi, hiustenkuivaaja ja tallelokero. Hyttien hinnoittelu vaihtelee kansien ja hytin sijainnin mukaan. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 1988, merkittävä uudistus vuonna 2015, seuraava uudistus vuonna 2017
Pituus:
 247 metriä
Leveys:
 32 metriä
Syväys:
 8,2 metriä
Bruttovetoisuus (GRT):
 63 786
Ilmastointi:
 Kyllä
Hissi:
 Kyllä
Matkustajamäärä:
 1400
Alusrekisteri: Bahama
Matkustajahyttejä:
 775
Aluksen kieli:
 Englanti
Valuutta aluksella: 
Englannin punta