Berlin

Berlin on kyntänyt maailman meriä jo vuodesta 1980. Laivan suhteellisen pieni koko mahdollistaa satamakäynnit kohteissa, joihin isommat laivat ei pääse. Berlinin risteilyt ovat suunnattu pääsääntöisesti Saksan markkinoille, joten laivalla vallitsee Eurooppalainen ilmapiiri. Laiva on hyvin perinteinen ja siistinä pidetty risteilylaiva. Mukavasti sisustetut sisätilat ja ystävällinen henkilökunta luovat risteilylle kodinomaista tunnelmaa.

  • Laivatyyppi: löytöretkilaiva – ainutlaatuiset risteilyreitit
  • Laivan koko: pieni, 412 matkustajaa
  • Kanssamatkustajat: pääasiassa saksalaisia
  • Kristina®-luokitus: 3 tähteä

 

Palvelut

Berlinillä nautiskellaan ateriat risteilyn aikana vaihtoehtoisesti joko pääravintolassa monen ruokalajin lautastarjoiluna tai sitten Verandah Buffet-ravintolassa. Iltaa voi viettää rennossa seurassa joko Yacht Clubilla, jossa taustalla soi usein elävä pianomusiikki. Sirocco Loungessa taas esitetään kaikki isommat iltaohjelmat ja laivan omat luennot ym. Berlin-Lounge ylemmällä kannella tarjoaa mukavat puitteet vaikka tähtien katseluun. Kauniina päivänä voi aikaa viettää myös aurinkokannella. Laivalta löytyy myös pieni kuntosali. Tarkemmat tiedot palveluista ja ohjelmista saat laivalla.

Berlin Yacht Club c FTI Cruises Berlin aurinkokansi c FTI Cruises Berlin kirjasto c FTI Cruises Berlin ravintola c FTI Cruises Berlin aurinkansi lounge c FTI Cruises Berlin kuntosali c FTI Cruises

 

Majoitus

Kaikissa hyteissä on suihku/wc, puhelin, TV ja minibaari (maksullinen). Sisähytit ovat kooltaan n. 13m². Ikkunallisten hyttien koot vaihtelevat 13-15 m² välillä. Hytit ovat ilmastoituja. Standard ulkohytissä on valoventtiili, ulkohyteissä Select-kategoriasta ylöspäin on kaksi ikkunaa.

Berlin Superior ulkohytti wrc

Berlin ulkohytti wrc

Berlin Standard ulkohytti wrc Berlin Standard sisähytti wrc

 

Tekniset tiedot ja laivakartta

Rakennettu: 1980 Howaldtswerke-Deutsche Werft AG, Kiel
Pituus: 139 metriä
Leveys: 17,5 metriä
Bruttovetoisuus (GRT): 9 570
Ilmastointi: Kyllä
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä: 412
Miehistöä: 180
Alusrekisteri: Malta
Aluksen kieli: Saksa, (englanti)
Valuutta aluksella:Euro

Berlin laivakartta