Tervetuloa m/s Lafayettelle!

Print the page

Tyylikäs vuonna 2014 rakennettu m/s Lafaytte on pieni jokilaiva, jonka pääasiallinen risteilyalue on Reinjoki. Pienen kokonsa ansiosta laivalla on mukava tunnelma. M/S Lafayette majoittaa yhteensä 82 risteilyvierasta. Ystävällinen henkilökunta takaa, että matkanteko on sujuvaa ja vaivatonta .Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta ja Yhdysvalloista. Kristina®-matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s Lafayettella >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Tasokkaan m/s Lafayetten palvelut löytyvät kaikki samalta ylemmältä kannelta. Keulassa on avara Lounge-Bar, jossa nautitaan matkankulusta ja raikkaista juomista vaikkapa ruokailujen päätteeksi. Aluksen perässä on mukava ravintolasali, josssa tarjoillaan ranskalaisen keittiön herkkuja risteilyn aikana. Tilava aurinkokansi tarjoaa mukavat puitteet maisemien katseluun sään salliessa. Laivalla on myös langaton internetyhteys.

Majoitus

M/S Lafayetten kaikissa hyteissä on iso panoramaikkuna ja hytit ovat ilmastoituja. Varustukseen kuuluu TV, radio, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC.

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2014
Pituus:
90 metriä
Leveys:
9,7 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Ei
Matkustajamäärä:
 82
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
43 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X