Tervetuloa m/s La Bohemelle!

Print the page

La Boheme_yleis1

Mukava ja kotoisa La Boheme-jokiristeilylaiva on rakennettu vuonna 1995. Viimeisin uudistus laivalle on tehty 2011. Ystävällinen miehistö tekevät matkustajien olon tervetullleeksi ja rentoutuneeksi. Laivalla on 80 ulkohyttiä, joten mukaan mahtuu n. 160 matkustajaa. Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s La Bohemella >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

M/S La Bohemen oleskelutilat sijaitsevat 2. kannella. Lounge-bar tarjoaa mahdollisuuden illanistujaisiin sekä laivalla tapahtuvan ohjelman seuraamiseen tietenkin virvoittavia juomia nausikellen. Ravintolasali sijaitsee saman kannen peräosassa. Tilavalta aurinkokannelta voi seurata maisemia hyvällä säällä. Lisäksi aluksella on pieni matkamuistomyymälä sekä lisämaksullinen langaton internetyhteys asiakkaiden käyttöön.

Tutustu risteilyihin m/s La Bohemella >>

La Boheme_lounge1 La Boheme_lounge La Boheme_bar

La boheme_ravintola

Majoitus

M/S La Bohemella kaikki hytit ovat ikkunallisia ulkohyttejä. Hyttien varustukseen kuuluvat suihkun & wc:n lisäksi radio, satelliitti-TV, hiustenkuivaaja sekä tallelokero. Hytit ovat ilmastoituja.

Tutustu risteilyihin m/s La Bohemella >>

La boheme_hytti1

La Boheme_hytti

Laivakartta ja tekniset tiedot

la boheme_kansikartta

 

Rakennettu: 1995, uudistettu vuonna 2011
Pituus:
110 metriä
Leveys:
10 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Ei
Matkustajamäärä:
162
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
80 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s La Bohemella >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X