Tervetuloa m/s La Belle de l’Adritiquelle!

Print the page

Vuonna 2007 erityisesti rannikkoristeilyjä varten rakennettu m/s La Belle de l’Adriatique on pieni ja sopiva laiva Kroatian rannikon, Kyproksen ja Kreikan saariston risteilyille. Laivalle mahtuu 200 matkustajaa, joista huolehtii 48 hengen miehistö. Neljä matkustajakantta tarjoavat mukavat puitteet matkanteolle nautit sitten tilavalla aurinkokannella rentoutumisesta tai yhdessä laivan loungeista. m/s La Belle de l’Adriatique pienehkö koko antaa laivalle mahdollisuuden vierailla pienemmissä satamissa lähellä kaupunkien keskustoja.

Tutustu risteilyihin m/s La Belle de l’Adriatiquella >>

Palvelut laivalla

Pääkannella sijaitsee houkutteleva ruokasali, jossa tarjoillaan aamiaiset, lounaat ja päivälliset rennossa ilmapiirissä. Laivalla on lisäksi kaksi Loungea rentoutumista varten. Tilavampi niistä sijaitsee Reception-kannella keulaa kohden, mikä tarjoaa oivat puitteet maisemien katselemiselle. Pienempi Loungeista on ylemmällä kannella, josta on myös pääsy laivan perälssä sijaitsevalle ulkoterassille. Aurinkokannella on kaksi poreallasta, paljon istumapaikkoja sekä ulkoilmabaari.

Tutustu risteilyihin m/s La Belle de l’Adriatiquella >>

Majoitus

M/S La Belle de l’Adriatiquen kaikissa hyteissä on TV, radio, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ulkohyttejä ja sijaitsevat vedenpinnan yläpuolella.

Tutustu risteilyihin m/s La Belle de l’Adriatiquella >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2007
Pituus: 110 metriä
Leveys: 12,8 metriä
Syväys: 3 metriä
Ilmastointi: Kyllä
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä: 198
Miehistöä: 48
Aluksen lippuvaltio: Belgia
Matkustajahyttejä: 99 ulkohyttiä
Stabilisaattorit: Kyllä

Tutustu risteilyihin m/s La Belle de l’Adriatiquella >>

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X