Tervetuloa m/s La Belle de Cadixille!

Print the page

Vuonna 2005 rakennettu ja vuonna 2010 uudistettu m/s La Belle de Cadix risteilee Espanjassa Guadiana ja Guadalquivir –joilla. Näillä risteilyillä pääset sukeltamaan uniikkiin ja rikkaaseen espanjalaiseen kulttuuriin. M/s La Belle de Cadix on pieni ja intiimi laiva, jossa on vain 88 hyttiä. Laivan hyvin varustellut hytit ja rennot yleiset tilat takaavat, että matkanteko upeiden kohteiden ja retkien välillä sujuu varmasti. Tällä laivalla Kristina Cruises toteuttaa risteilyjä pienemmissä, n. 20-30 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ovat pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä.

Tutustu risteilyihin m/s La Belle de Cadixilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

 

Palvelut laivalla

Kannella 2 sijaitsevassa Loungessa viihdytään iltaisin musiikin ja hyvien juomien parissa. Ravintolasalissa tarjoillaan risteilyt maittavat ateriat. Intiimi Panorama-bar on tarkoitettu rentoutumiseen. Täällä myös laivan pianisti  viihdyttää musiikillaan. Tilavalla aurinkokannella voi nauttia lepotuolilla maisemista tai ahmia hyvää matkakirjallisuutta raikkaassa ulkoilmassa.

 

Tutustu risteilyihin m/s La Belle de Cadixilla >>

Majoitus

M/S Belle de Cadixin kaikki hytit ovat ikkunallisia, pääkannen hyteissä on valoventtiilit. 3. kannen hyteissä korkea ikkuna. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Belle de Cadix_hytti ranskalaisella parvekkeella

Tutustu risteilyihin m/s La Belle de Cadixilla >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2005, peruskorjattu 2010
Pituus:
110 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Syväys: 1,6 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Kyllä
Matkustajamäärä:
176
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
88 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s La Belle de Cadixilla >>

 

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X