Kristina-yhteismatkat-kaverisovellus.jpeg Kristina-yhteismatkat-kaverisovellus-888x493.jpeg
Löydä reissukaveri Kaverisovelluksella!
#kaverisovellus

Kristina on Kaverisovelluksen virallinen reissukaveri

Superlaiffin kehittämä aikuisten Kaverisovellus auttaa erilaisissa elämäntilanteissa yksinäisyyttä kokevia löytämään uusia ystäviä sekä turvallisen yhteisön. Kristinan ja Kaverisovelluksen yhteisenä tavoitteena on tehdä arjen yksinäisyyttä näkyväksi sekä luoda positiivisia toimia, jotka helpottavat erityisesti varttuneemman väen hyvinvointia.

Kristina on  yhteismatkailuun erikoistunut suomalainen perheyritys, joka on huolehtinut asiakkaidensa toiveista ja tarpeista jo seitsemän vuosikymmenen ajan. Suunnittelemme ja toteutamme teemallisia yksilöllisiä yhteismatkoja laatutietoisille suomalaisille maalla ja merellä. Palvelemme vuosittain tuhansia elämyksiä, kokemuksia ja mukavaa matkatunnelmaa arvostavia matkailijoita.

 

Kristina yhteismatkat ja kaverisovellus virallinen reissukaveri
Kaverisovelluksella löydät itsellesi Reissukaverin!

Kristinan yhteismatkat ovat suosittuja yksin matkustavien keskuudessa.Tuntuuko ajatus yksin matkustamisesta turvattomalta tai koetko yksin matkustamisen kalliimmaksi kuin matkailun kahdestaan? Kristinan yhteismatkat ovat helpoin tapa madaltaa kynnystä lähteä yksin ulkomaille ja loistava mahdollisuus tutustua uusiin, samanhenkisiin ihmisiin.

Kaverisovellus tuo yksinäisyyttä kokeville nyt uuden mahdollisuuden löytää samanhenkinen reissukaveri ja lähteä maailmalle Kristinan matkaan. Olemme varanneet useille matkoille yhden hengen hyttejä, joten majoituksen jakaminen uuden kaverin kanssa ei ole välttämätöntä.

1. Luo profiili ja kirjaudu osoitteessa app.kaverisovellus.fi

2. Löydä samanhenkinen reissukaveri Kaverisovelluksessa

3. Tutustu Kristinan houkuttelevaan yhteismatkatarjontaan, varaa matka ja anna meidän huolehtia lopusta.

 

Tutustu Kristinan matkatarjontaan