Näkymä-Saimaalla-1920x1080.jpg Näkymä-Saimaalla-888x493.jpg
TILAA UNIIKKI KRISTINA® TUOTEPAKETTI

Kristina® tuotepaketti

Olemme koostaneet käsillesi uniikin Kristina® tuotepaketin, joka vastaa tämän ajan päivittäisiä tarpeita. Jokainen paketin tuote on valittu huolella ja ajatuksella. Ne on tuotettu suomalaisissa yksityisissä yrityksissä, sillä haluamme tukea näillä valinnoilla suomalaista yrittäjyyttä. Lisäksi valitsimme yritykset tuotteineen eri puolilta Suomea siksi, että meidän asiakkaammekin tulevat laajasti ympäri Suomen.

 

Tuotepaketti sisältää

Kyrö käsidesigeeli 400 ml

Kyröllä Isossakyrössä Pohjanmaalla valmistetaan nyt myös Kyrön desinfioivaa käsigeeliä vastaiskuna maailmanlaajuiselle pandemialle. ”Aloitimme käsidesin valmistamisen voidaksemme auttaa yhteiskuntaa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana.” - Kyrö Destillery

Hygieeninen käsienpuhdistusaine ei vaadi huuhtelua ja toimii desinfioivana lisänä saippuakäsipesujen jälkeen ja välissä.

Ainesosat: Etanoli, Vesi, Tert-butanoli, Glyseriini, Hypromelloosi. PH: ~ 7. Tuote on valmistettu TUKESin suositusten mukaisesti. Saatavilla vain Suomessa.

Vaara: Valmistettu denaturoidusta etanolista. Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä tiiviisti suljettuna. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.
Kyrö käsidesi Kristina Cruises sinetillä 400 ml

OLE HYVÄ käsienpesuneste 350 ml – Seljankukka - Appelsiini

Ole Hyvä tuotteet ovat ihmisille ja luonnolle turvallisia, ekologisia ja vegaaneja pesuaineita, jotka valmistetaan Haminassa, Etelä-Suomessa. Tämä perheyritys toimii kokonaiseettisesti käyttäen tuotteissa 100 % luontopohjaisia ainesosia ja ottamalla kestävyyden sekä kohtuullisuuden huomioon kaikilla mahdollisilla tuotannon osa-alueilla.

Seljankukkauute sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, jotka suojaavat käsiä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Pesuneste soveltuu useasti toistuvaan käsienpesuun. Aito eteerinen laventelin ja appelsiinin öljy tuoksuvat aistillisesti.

pH 5,5.Ingredients: Aqua,Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Capryl/Capryl Glucoside, Sea Salt, Benzoic Acid, Sambucus Nigra Flower, Lavendula Augustifolia Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Citric Acid.
Käsienpesuneste seljankukka Ole hyvä Kristina Cruises sinetillä 350 ml

KOTONA sisustus - vohveli käsipyyhe 45 x 70 cm. Väri petrooli

Turkulaisen KOTONA sisustus brändin takaa löytyy Pia, joka suunnittelee ja valmistaa käsityönä kaikki tuotteet. Mallistosta löytyy kodintekstiilit sekä muuta ihanaa skandinaaviseen makuun. Sisustustekstiileille on myönnetty Design from Finland merkki.

Trendikäs vohvelikankainen 100% puuvillainen pyyhe on ohut, jolloin se kuivuu nopeasti. Värivalinta ja KC nimikointi tekevät tästä pyyhkeestä uniikin.

Vohveli käsipyyhe sopii keittiöön, wc tiloihin ja kylpyhuoneeseen. Kankaalla on ÖKO-TEX® STANDARD 100 merkki eli tuote ei sisällä haitta-aineita kuten torjunta-aine-, raskasmetalli-, tai formaldehydijäämiä eikä muitakaan kemikaaleja, joiden tiedetään olevan haitallisia terveydelle.
Kristina Cruises vohvelipyyhe 1

Kristina® -tuotepaketin hinta 39 € (sis. alv 24%)

Kristina Cruises tuotepaketti käsidesi käsienpesuneste käsipyyhe

  • Toimitus- ja lähetyskulut 6,90 €
  • Tuotepaketteja on saatavilla reilu, mutta rajoitettu määrä.

Toimitus

Tuotteet pakataan lähetyskuntoon Kristina Cruisesin Kotkan toimistolla oman väen voimin. Pulloihin liitetään KC sinettitarrat, jotka on valmistettu Painokotka Oy:ssä Kotkassa. Pakkauslaatikko on valmistettu Veikkolassa perinteikkässä Pa-Hu perheyrityksessä. Paketit toimitetaan vastaanottajilleen Postin palveluna.

 

Tee tilaus nyt

Sinut ohjataan erilliselle tilaussivulle. Anna ensin tilausosoite, jonka jälkeen pääset valitsemaan tuotepakettien lukumäärän. Muista valita myös toimitus- ja lähetyskulut, mikäli haluat paketin toimitettavaksi postin kautta sinua lähinnä olevaan pakettipisteeseen. Paketti on noudettavissa myös Kristina Cruisesin Kotkan myyntitoimistosta. Ilmoitamme tekstiviestillä sopivasta noutoajankohdasta.
Tilaa tuotteet tästä