joustavat muutos- ja peruutusehdot

Koronapandemia on pitkittynyt ja tulevien lomasuunnitelmien lukkoon lyöminen voi tässä vaiheessa tuntua epävarmalta. Aina kannattaa kuitenkin haaveilla ja myös tehdä päätöksiä tulevaan. Kun teet varauksen nyt, sinulla on jotain mitä odottaa. Olemme helpottaneet päätöstäsi ja muuttaneet erityisehtoja joustavammaksi.

Voit nyt suunnitelmiesi muuttuessa peruuttaa tai muuttaa matka-ajankohtaa kuluitta vielä 31 vrk ennen lähtöpäivää.

Nämä päivitetyt erityisehdot koskevat kaikkia 1.10.2020 alkaen tehtyjä uusia varauksia (pl. Kristinan Löytöretket.) ja ovat voimassa 31.7.2021 asti tehtyihin varauksiin.

Tiesithän, jos me matkanjärjestäjänä joudumme peruuttamaan matkan esim. viranomaismääräysten takia, voit kuluitta siirtää varauksesi toiseen ajankohtaan tai palautamme maksamasi maksut täysimääräisenä takaisin. Kaikki Kristina Cruisesin matkat on suojattu Kuluttajaviraston vakuudella.

 

ERITYISEHDOT 1.10.2020 ALKAEN

 

Nähdään risteilyllä!

Kristina Cruises joustavat peruutusehdot

 

Kristina Cruises peruutusehdot 1.10.2020 alkaen tehtyihin uusiin varauksiin

Matkojen peruutusehdot poikkeavat Yleisistä matkapakettiehdoista ja näitä noudatetaan peruutuksen syystä riippumatta. Matkan peruutusajankohdaksi katsotaan se aika, jolloin Kristina Cruises saa tiedon peruutuksesta. Mikäli matka erikoisluonteensa takia vaatii mainituista peruutusehdoista poikkeavat peruutusehdot, mainitaan niistä, sekä mahdollisesti poikkeavista maksuehdoista ko. matkan esittelyn yhteydessä. Jos matkustaja ei käytä jotain varaamaansa palvelua, hänelle ei muodostu oikeutta maksujen palautukseen käyttämättä jääneiden palveluiden osalta.

Peruutusehdot Kristinan jokiristeilyillä ja Kristinan lomaristeilyillä:

 • Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa viimeistään 31 vuorokautta ennen sen alkamista, maksetaan varausmaksu hänelle takaisin.
 • Mikäli peruutus tapahtuu 30 vuorokautta ennen matkan alkua tai myöhemmin, on matkanjärjestäjällä oikeus periä 95% matkan hinnasta.

 

Peruutusehdot ROPAX-risteilyillä:

 • Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa viimeistään 21 vuorokautta ennen sen alkamista, maksetaan varausmaksu hänelle takaisin.
 • Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista, on matkanjärjestäjällä oikeus perua 50 % matkan hinnasta.
 • Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista, on matkanjärjestäjällä oikeus perua 75 % matkan hinnasta.
 • Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen matkan alkamista, on matkanjärjestäjällä oikeus perua 95 % matkan hinnasta

 

Peruutusehdot Kristinan löytöretkillä:

 • Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa viimeistään 91 vuorokautta ennen sen alkamista, maksetaan varausmaksu hänelle takaisin vähennettyinä toimistokuluilla.
 • Mikäli peruutus tapahtuu 90 -61 vuorokautta ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • Mikäli matka peruutetaan 60 -31 vuorokautta ennen matkan alkua on matkanjärjestäjällä oikeus periä 50 % matkan kokonaishinnasta.
 • Mikäli peruutus tapahtuu 30 vuorokautta ennen
  matkan alkua tai myöhemmin, on matkanjärjestäjällä oikeus periä 95% matkan hinnasta

Kehotamme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen hankkimista kaikille matkoille
(katso matkaehdot kohta 2.3.)

Vastuullisesti matkalle

Turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksemme tartuntariskin (covid-19) minimoimiseksi

Hyvinvoinnistasi huolehtiminen vastuullisesti koko matkakokemuksen ajan on meille ensisijaisen tärkeää. Matkanjohtajamme ovat tottuneita toimimaan poikkeustilanteissa. He ovat käytettävissä koko matkan ajan myös tilanteissa, joissa ilmenee hyvinvointiin liittyvä haaste. Huolehdimme, että saat tarvitsemasi avun.

Noudatamme aina ja ehdottomasti paikallisten viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja edellytämme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Aluekohtaiset suositukset ja rajoitukset voivat hieman vaihdella ja saat aina viimeisimmän tiedon ja ohjeistuksen matkalla. Mikäli viranomaisten suosituksissa tapahtuu muutoksia, informoimme sinua ja sidosryhmiämme välittömästi, emmekä koskaan ota turvallisuuttasi tai terveyttäsi uhkaavia riskejä.

Pidämme ryhmäkokomme maltillistina ja varmistamme ennen matkan alkua viimeisimmät hygienia- ja turvaohjeet, joista informoimme sinua.

Useimmat matkakokemukseen liittyvät palvelut ovat varattuina ainoastaan Kristina Cruisesin asiakkaille tai ryhmälle on varattu riittävästi tilaa, jotta turvaväleistä voimassa olevia suosituksia voidaan noudattaa. Kohteissa vierailemme selkeästi muista ihmisistä erillään. Linja-autokuljetuksissa olemme varanneet linja-autoja, joissa on riittävästi tilaa, jotta voimassa olevia turvavälisuosituksia voidaan noudattaa. Ravintolat ja kuljetuspalvelut noudattavat korotetun hygieniatason vaatimuksia.

Tämän sivun ohjeistukset ja suositukset ovat voimassa toistaiseksi ja niitä voidaan muuttaa tilannekuvan muuttuessa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Turvallisuus- ja hygieniaohjeistus