Tervetuloa m/s Katharina von Boralle

Print the page

M/S Katharina von Bora tekee risteilyjä pääasiassa Elbe-joella ja Pohjois-Saksassa. Mukavan elegantisti sisustetut hytit, kotoisat yleiset tilat ja ravintola sekä tunnelmallinen baari tekevät matkanteosta nautinnollista. Laivasta, jossa matkustaa korkeintaan 80 risteilyvieraista, huolehtii 22 hengen miehistö.

Tutustu risteilyihin m/s Katharina von Boralla

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivan ravintolasalissa tarjoillaan niin saksalaisia kuin kansainvälisiä annoksia. Panorama-salonki on paikka, jossa kokoonnutaan iltaisin kuuntelemaan seuraavan päivän ohjelmasta ja nauttimaan musiikista. Aluksella on myös aurinkokansi kansituoleineen ja pieni matkamuistomyymälä.

Majoitus

M/S Katharina von Boran kaikki hytit ovat ikkunallisia. Yläkannen hyteissä on isot avattavat panoramaikkunat. Pääkannen hyttien ikkunat eivät avaudu. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, musiikkikanava, tallelokero, minibaari ja puhelin. Kaikki hytit ovat ilmastoituja. Huom. Hyttikuvat ovat viitteellisiä.

Laivakartta ja tekniset tiedot

Rakennettu: 2000
Pituus:
 83 metriä
Leveys:
 9,5 metriä
Syväys:
 1,1 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
 Kyllä220V
Hissi: 
Ei
Matkustajamäärä:
 80
Miehistöä:
 22
Matkustajahyttejä:
 40 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X