Tervetuloa r/v Kalaw Pandawille!

Print the page

Burman Iravadi-joella matkaa tehdään Pandaw-varustamon tasokkaalla vuonna 2014 rakennetulla r/v Kalaw Pandaw jokiristeilylaivalla. Matalille jokiosuuksille suunnitellulla laivalla majoittuu mukavissa hyteissä yhteensä vain 36 matkustajaa. Katettu ulkokansi sekä ruokasalin ja hyttien avattavat ikkunat tekevät matkanteosta todella ainutlaatuista. Missä tahansa laivassa liikutkin, voit ihastella ympärillä ohikulkevia maisemia ja nauttia ulkoilmasta.

Tutustu risteilyihin m/s Kalaw Pandawilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Laivalla on bistrotyylinen ravintolasali, jossa aterioita voidaan nauttia niin ulkokannella kuin sisätiloissakin. Laivan baarista voi nauttia virkistäviä juomia monipuolisesta valikoimasta. Lisäksi alukselta löytyy pieni kirjasto ja asiakaspalvelutiski sekä pesulapalvelu.

 

Tutustu risteilyihin m/s Kalaw Pandawilla >>

Majoitus

R/V Kalaw Pandawin viihtyisissä ja tilavissa hyteissä on suihku ja wc, hiustenkuivaaja sekä tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja ja niissä on ulospäin avattavat ranskalaiset ikkunat. Sähkö 220 V. Hyttien koko on n. 15,5 m2.

 

Tutustu risteilyihin m/s Kalaw Pandawilla >>

Laivakartta ja tekniset tiedot

Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana.

Rakennettu: 2014
Pituus:
57 metriä
Leveys:
8,7 metriä
Syväys:
0,9 metriä
Ilmastointi:
Kyllä
Hissi:
Ei
Matkustajamäärä:
36
Matkustajahyttejä:
18 ulkohyttiä

Tutustu risteilyihin m/s Kalaw Pandawilla >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X