Jokiristeily – Reinin risteily Hollannista Sveitsiin 4/2017

Print the page
 • Matka oli hyvä kokonaisuus – monipuolista nähtävää koko matkan ajan. Palvelu laivalla oli erinomaista – muutenkin kaikki toimi hyvin. Opastukset olivat mielenkiintoisia – musiikkimuseo oli mukavan erilainen käyntikohde. Amsterdamin kaupungissa olisi ehkä voinut valita pari kohdetta tarkemmin katsottavaksi bussikierroksella – kanavakierros oli avartava ja Keukenhof upea.
  – Nim. Kevätesikko
 • Erittäin hyvin organisoitu matkakokonaisuus. Laiva ja sen palvelut ruokailuineen ja pienine hemmotteluineen osoitus huolenpidosta. Matkanjohtajat ja laivan koko henkilökunta ammattitaitoisia.
  Retkikohteisiin olisimme toivoneet tiivistetympää yleistietoa ja myös mainintaa erilaista kulttuurikohteista, esim. taidemuseoista. Ehkä kohteiden ajankäytön muokkaamista, vapaata tutustumista. Esim. Duesseldorfin Paul Kleen ainutlaatuinen kokoelma aivan vanhan kapungin aluella.
  Myös tulkkaukset mielestämme kehittämisen arvoisia. Voisi kysyä, kuinka moni tarvitsee tulkkausta ja ehkä jakaa joukko sen perusteella. Heidelbergin linnan käynnissä väsyttävää seisomista käännöstä odoteltaessa.
  Silti risteily oli onnistnut.
  Lämpimin kiitoksin ja terveisin koko henkilökunnalle
  -I ja A
 • Yksin matkustavana oli mukava kun matkalla oli täysihoito ja
  retket sisältyivät hintaan. Swiss Tiara oli hyvin varusteltu jokilaiva, jossa oli miellyttävää matkustaa. Keukenhofin puutarha oli aivan upea retkikohde ja muutkin käyntikohteet olivat pääosin mielenkiintoisia . 
 • Kokeneiden ja asiansa osaavien matkanjohtajien perässä on mukava taivaltaa uusia kohteita katsomaan. Kaikki retket ja kohteet huolella valittuja ja kun aikataulut pitää niin ei muuta kuin mukaan.
 • Suosittelen lämpimästi tätä risteilyä. Mainiot kohteet ja parhaat mahdolliset matkanjohtajat.
  – Yksi kuudesta kääpiöstä
 • Risteily onnistui yli odotusten. Matkanjohtajat ja retket erittäin onnistuneita. Laiva mukava ja palvelu hyvä. Ainoa pieni miinus tuli laivan WiFistä. Se oli kallis eikä toiminut. Suomalaiset ovat niin tottuneita mobiilinettiin, että ellei se toimi ollaan vähän eksyksissä. Kiitos hyvästä risteilystä!
  -Nim. Tyytyväinen
 • Kympin arvoiset oppaat siis aikuiset naiset ja mies. Ikäihmiset arvostamme kun käytössämme on suomalaisille koko laiva. Sopivasti vapaaehtoisia retkiä ja paljon nähtävää.
 • Tällä risteilyllä (Rein): osaavat ja ystävälliset oppaat,
  sujuvat järjestelyt: kaikki pysyvät kartalla ja matkassa mukana, matkatavaroiden kuljetus loistavasti järjestetty, reissaajalle huoletonta
  mukavasti ohjelmaa ja paljon mielenkiintoisia kohteita
  Suosittelemme!
  -Kaksi seniorireissaajaa

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X