Jokiristeily – Kolmen joen risteily 10/2017

Print the page
  • Olimme tyytyväisiä järjestelyihin ja palveluihin. Oppaat ja opastukset olivat erittäin hyviä ja tulivat kaikilla kielillä!
    Kaikki henkilökunta oli ystävällistä. Matkustajat mukavia.
  • Ohjelma oli suunniteltu hyvin. Ei tarvinnut muuta kuin olla pakettina pakettimatkalla. MS

 

  • Kristina-Cruises jokiristeilyt ovat suosikkimatkamme ja kelpaavat varmasti muillekin.

 

  • Minna Särmö on todella omalla alallaan ja on loistava matkanjohtaja. Myös Ralf Löfström ja Sasu Honka osaavat asiansa.

 

  • Vastaan tähän perheemme puolesta. Olen laittanut kuvia ja viestejä Kristina Cruises matkaajat -sivuille.  Kolmen joen risteilyllä tuli nähtyä itse asiassa neljä jokea, Moselin, Reinin ja Mainin lisäksi myös Heidelbergissä Neckar. Jokiristeilyt ovat virkistäviä kokemuksia, täysihoito tyylikkäillä laivoilla, mielenkiintoiset kohteet, hyvät tutut oppaat ja mukava matkaseura. Kanssamatkustajat ovat aina olleet hyvin samanhenkisiä, joten tuttavuuksien tekeminen on ollut helppoa. Yllätysbonus tällä matkalla oli pysähtyminen Schengenissä Luxembourgissa. Suosittelen, että tämä kolmen joen risteily toteutetaan toistekin. Nimimerkki Leena49

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X