Risteily Kristina Cruisesin matkassa on elämys!


Kristina Cruises on kokenut suomalainen matkanjärjestäjä. Lomaristeily kanssamme on ennen kaikkea matkailua aikuiseen suomalaiseen makuun. Huolella valitut risteilyt ohjelmineen yhdessä mielenkiintoisten matkakohteiden kanssa tekevät lomastasi ainutlaatuisen. Risteilyn aikana vieraillaan useissa eri kohteissa, joihin on aikaa tutustua joko suomeksi opastetuilla retkillä tai omatoimisesti.

Kristina Cruises tarjoaa loman, jonka aikana sinun, niin halutessasi, ei tarvitse huolehtia aikatauluista tai retkistä.

Risteily on hieno tapa viettää laadukasta lomaa puolison tai ystävien kanssa. Kristina Cruises vie sinut ikimuistoiselle matkalle kohteisiin ympäri maailmaa. Matkakohteita ovat muun muassa Välimeren risteilyt ja kesäisin myös risteilyt Pohjoisilla vesillä Norjan vuonoilta aina Grönlantiin saakka.

Alla olevista linkeistä löydät lisää tietoa risteilykohteista

Risteilyt on valittu Kristina Cruises ohjelmistoon kiinnostavuuden mukaan. Maat, saaret ja kaupungit vaihtuvat kuin itsestään ja vielä saman lomamatkan aikana. Valitsemillamme laivoilla on aina välitön ja rentouttava tunnelma, joka ominaista pienemmille ja keskikokoisille risteilyaluksille. Kristina Cruisesin risteilyt toteutetaan laivoilla, joiden matkustajakapasiteetti on maltillinen.  Asiantuntevat ja palvelevat KC:n omat matkanjohtajat sekä laivojen ammattitaitoinen henkilökunta takaavat matkasi onnistumisen.

Tervetuloa Kristina-risteilylle!

 

Matkahaku

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X