Marja Kostiainen: ”Kristina Cruisesin risteilyillä ei tarvitse kuin raahata itsensä satamaan.”


Tilaa tästä Kristina®-uutiskirje.

Helsingin Laajasalossa meren rannalla aviomiehensä kanssa asusteleva Marja Kostiainen on käynyt Kristina Cruisesin risteilyillä useamman kerran. Paksuun matka-albumiin on kertynyt kuvia niin Saksan Ropax-risteilyltä, Seinen risteilyltä kuin Atlantin ylitykseltäkin.

Ahkerasti matkustava Marja Kostiainen lähti oitis eläkkeelle päästyään Kristina Cruisesin järjestämälle Atlantin ylitykselle. Ennen matkaa Kostiainen oli pohtinut, miten kuusi päivää merellä mahtavat lutviutua.

– Kristina Cruises oli järjestänyt matkalle mielettömästi ohjelmaa. Siellä oli luentoja, erilaisia kursseja, katsoimme elokuvia, tanssimme ja söimme. Lopulta rannan nähtyäni ihmettelin, että joko se kuusi päivää hujahti, Kostiainen naureskelee.

”Uusia tuttavuuksia syntyy helposti”

Atlantin ylityksen lisäksi Kostiainen on käynyt Seinen risteilyllä sekä kaksi kertaa ROPAX-risteilyllä Saksassa. Toinen ROPAX-risteily oli Saksan kiertomatka ja toisen teema oli ”shamppanjaa ja operetteja”.

– Ruoka on risteilyillä ollut aina hyvää eikä aika ole tullut pitkäksi. Ihmiset ovat iloisella mielellä ja siksi uusia tuttavuuksia syntyy helposti. Jotkut ovat jääneet pidemmiksikin tuttavuuksiksi, Kostiainen iloitsee.

”Oppaat ovat ystävällisiä ja ammattitaitoisia”

Hienointa risteilymatkustaisessa Kostiaisen mukaan on sen helppous.

– Siihen sisältyy yleensä kaikki. Ei tarvitse kuin raahata itsensä satamaan ja ottaa tavarat mukaan, Kostiainen hymyilee.

Puitteet Kristina Cruisesin järjestämillä risteilyillä on Kostiaisen mukaan aina olleet kunnossa. Myös oppaat saavat Kostiaiselta kiitosta.

– Oppaat ovat olleet ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Aina on ollut joku, jonka puoleen kääntyä ongelmatilanteissa. He toimivat oppaina matkakohteissa, järjestävät ohjelmaa laivalla ja heidän vastuullaan on, että homma toimii, Kostiainen luettelee.

”Kristina Cruises osoitti erinomaista ongelmaratkaisukykyä”

Ilman kommelluksia Kostiainen ei ole reissuiltaan säilynyt. Atlantin ylitystä varten matkustajat lensivät ensiksi Barbadokselle, josta ylityksen oli tarkoitus alkaa. Kostiaisen lentokone oli kuitenkin reippaasti myöhässä lennolla sattuneen sairaskohtauksen vuoksi. Kristina Cruisesilla tilanne otettiin kuitenkin Kostiaisen mukaan mallikkaasti haltuun.

– Kone oli mielettömästi myöhässä ja tulimme Barbadokselle kello kolmelta yöllä. Kristina Cruises oli järjestänyt meille hotellin ja siellä oli odottamassa lämmin ateria. Se osoitti erinomaista ongelmienratkaisukykyä ja teki minuun lähtemättömän vaikutuksen, Kostiainen kehaisee.

Valinnan vaikeutta risteilysuunnitelmissa

Kostiainen ei ole vielä päättänyt, minne suuntaa seuraavalla matkallaan. Kiinnostavia vaihtoehtoja kun on niin monia.

Välimerellä olisi muutama mielenkiintoinen kohde ja Kanarialla. Sen lisäksi he kiertävät Islantia ja Norjaa. Täytyy nyt katsoa mikä puree kovimpaan, kun matka tulee ajankohtaiseksi, Kostiainen virnistää.

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X