Asiakaslupaus – Kristina Cruisesin risteilyloma on nautintoloma


Kristina Cruisesin risteilylomalla mikään ei ole pakollista. 
Sinulla on vain ja ainoastaan lupa nauttia kaikesta.

 

Sinä ansaitset risteilyloman, jossa kaikki on huomioitu. Elät kuin aatelinen kelluvassa, hyvin varustellussa hotellihuoneessa. Laivalla nautit ystävällisen ja sinusta huolehtivan henkilökunnan palvelusta. Ruokailu viihtyisässä ravintolassa kruunaa risteilypäivän aamun ja illan. Klassinen ja perinteikäs laiva on sinun kodikas lomakotisi, jossa on potkuri perässä.

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina®-matkanjohtaja.

Kristinan risteilyllä retki satamakohteessa on sisällöltään rikas elämys – se on usein paljon muuta kuin opastettu kaupunkikävely. Huolellisesti valitussa kohteessa odottaa bussi, joka vie sinut suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan oppaan johdolla tutustumaan myös hieman kauempana sijaitseviin nähtävyyksiin.

Retkipäivien lomassa rentoudut laivalla hyvässä seurassa hemmotteluhoidoissa, lukemisen ja pelien parissa tai mukavasta iltaohjelmasta nauttien.

Valloita maailma risteily kerrallaan

Kristina Cruisesin kanssa tuhannet aktiiviset, kulttuurinnälkäiset suomalaiset ovat jo yli kolmen vuosikymmenen ajan valloittaneet Eurooppaa ja kaukomaita laivalta käsin, risteily kerrallaan. Moni heistä on ihastunut ikihyvikseen tähän maailman vanhimpaan matkustusmuotoon ja palaa risteilylomalle uudestaan ja uudestaan.

Kristina Cruisesin risteilyloma jatkuu vielä kotonakin

Kun kotona elät lomaasi uudelleen, kerrot siitä kaikesta, mitä olet nähnyt ja kokenut. Olet jälleen valloittanut tuntemattoman osan kiehtovaa maailmaa: tutustunut uusiin paikkoihin, toisiin ihmisiin ja itseesi. Ehkä huomaamattasi olet jo valmistautumassa uuteen risteilylomaan.

Lue lisää yrityksestämme >

 

Matkahaku

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X