Yhteydet Vuosaaren satamaan


Itämerellä toteutettavat ROPAX-risteilyt lähtevät Vuosaaren satamasta, joka on ensisijaisesti rahtisatama. Omalla autolla saavuttaessa seuraa kylttejä HANSATERMINAALI. Matkustajaterminaalin vieressä on pysäköintitalo P8, jonne auton voi jättää matkan ajaksi (maksullinen pysäköinti). Hinta 1,00 €/h (max. 8 €/vuorokausi). Pysäköintiautomaatti toimii käteisellä (0,50 e, 1 e, 2 e, 5 e, 10 e, 20 e ja 50 e) tai luotto- ja pankkikortilla (Visa, MasterCard tai Visa Electron). Muutokset mahdollisia.

Julkisilla kulkuvälineillä Vuosaareen: Ota metro Vuosaareen, jossa vaihdat bussilinjaan 90. Bussilla pääset suoraan Hansaterminaalin eteen. Esimerkiksi metrolla Rautatientorilta Vuosaaren metroasemalle pääsee n. 20 minuutissa, josta bussi satamaan kestää n. 15 min (bussiyhteys noin 10 min välein). Yhdensuuntainen lippu maksaa 3,00 € aikuiselta ja 1,50 € lapselta (7–16 v). Lippua voi käyttää busseissa ja metrossa ja se on voimassa kaksi tuntia ostohetkestä.

 

Kartta Vuosaaren satamasta >>

Matkahaku

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X