Yhteydet lentoasemalle


Omalla autolla
Helsinki-Vantaan lentoasemalla on useita pysäköintialueita sekä paikoitustalossa että ulkoalueella. Matkustajilla on mahdollisuus erikoishintaiseen paikoitukseen Lentoparkissa (P50). Etusetelin lähetämme toimintaohjekirjeen yhteydessä.

Junalla
Lentoaseman junarata on otettu käyttöön kesällä 2015. I – ja P-junat pysähtyvät lentoaseman juna-asemalla, josta on jalankulkuyhteys sekä maksuton bussiyhteys lentoasemalle. Uusi kehärata on avattu kesällä 2015. Junarata korvaa pääsääntöisesti vanhat linja-autolinjat. Tarkempaa tietoa ja aikataulut löydät sivuilta www.hsl.lfi/keharata

Lisätietoja ja aikatauluja esim. Internetistä ( www.expressbus.fi , www.finavia.fi , www.vr.fi , www.hsl.fi , www.matkahuolto.fi )

Taksilla
Taksi lentokentältä Helsingin keskustaan maksaa n. 40-50 euroa ja kestää alle puoli tuntia. Taksiaseman löydät molempien terminaalien uloskäyntien edestä.

Matkahaku

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X