Yhteydet lentoasemalle


Omalla autolla
Helsinki-Vantaan lentoasemalla on useita pysäköintialueita sekä paikoitustalossa että ulkoalueella. Matkustajilla on mahdollisuus erikoishintaiseen paikoitukseen Lentoparkissa (P50). Etusetelin lähetämme toimintaohjekirjeen yhteydessä.

Linja-autolla
Helsingin keskustasta lentoasemalle ja takaisin pääsee helposti ja nopeasti lentokenttälinjalla. Bussi 615 Kartanokosken kautta kulkee myös yöaikaan. Muiden linjojen päätepysäkki on Aviapolis, josta on junayhteys lentoasemalle. Myös Finnairin City Bus kulkee Helsingin keskustasta Elielinaukiolta lentokentälle.

Junalla
I – ja P-junat pysähtyvät lentoaseman juna-asemalla, josta on jalankulkuyhteys sekä maksuton bussiyhteys lentoasemalle. Tarkempaa tietoa ja aikataulut löydät sivuilta www.hsl.lfi/keharata

Lisätietoja ja aikatauluja esim. Internetistä ( www.expressbus.fi , www.finavia.fi , www.vr.fi , www.hsl.fi , www.matkahuolto.fi )

Taksilla
Taksi lentokentältä Helsingin keskustaan maksaa n. 40-50 euroa ja kestää alle puoli tuntia. Taksiaseman löydät molempien terminaalien uloskäyntien edestä.

Matkahaku

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X