Matkalippu & lähtöselvitys lennolle


Laskun mukana tullut varauserittely on matkavahvistuksesi. Siitä selviävät kaikki ne palvelut, jotka olet tilannut. Tarkistathan, että päivämäärät, matkustajien nimet ja varatut tuotteet vastaavat varaustasi. Kaikki matkavarausta koskevat toiveet/muutokset tulee ilmoittaa viimeistään 7 arkipäivää ennen matkaa.

Kristina®–matkanjohtaja tai -lentokenttäsaattaja on tavattavissa kaksi tuntia ennen lennon lähtöä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja avustaa tarvittaessa matkustajiamme lähtöselvityksessä Käythän ilmoittautumassa matkanjohtajalle ja noutamassa samalla kirjekuoren, joka sisältää mm. lentolipun. Lähtöselvitys lentokentällä on tehtävä viimeistään 2 h ennen koneen lähtöä. Tarkemmat ohjeet
lähetämme toimintaohjeiden mukana.

Lähtevien ja saapuvien lentojen viimeisimmät aikataulutiedot löytyvät 20 tuntia ennen koneen lähtöä/saapumista Internetistä www.finavia.fi sekä teksti-tv:n sivuilta. Lentokentällä suosittelemme tarkistamaan vielä monitoreista lähtöselvitystä ja lentoa koskevat tiedot.

Matkahaku

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X