Ilmoittautuminen & matkan maksaminen


Kristina Cruises -risteilyille ilmoittaudutaan soittamalla puh. (05) 211 44 tai Internetissä. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme viitepankkisiirrot sekä ennakkomaksua että
loppusuoritusta varten.

Ennakkomaksu meri- ja jokiristeilyille on 200 € / hlö ja ROPAX-risteilyille 100 € / hlö. Ennakkomaksun eräpäivä on viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Internetin kautta tehdyissä
varauksissa ennakkomaksu on maksettava varauksen yhteydessä. Maksamalla ennakkomaksun
vahvistat ilmoittautumisesi. Loppusuorituksen eräpäivä on matkasta riippuen 30 vrk, 20 vrk, 13 vrk tai 1vko ennen matkan alkua. Jos varausvaiheessa matkaan on aikaa alle 1 kk, maksetaan koko matkan hinta yleensä kerralla. Mikäli varaat matkasi omasta matkatoimistostasi, maksetaan kaikki maksut kyseiselle matkatoimistolle.

Luottokorteista maksuvälineinä käyvät Visa, Mastercard, Eurocard, American Express ja
Diners Club.

Huomioithan, että matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Voit tutustua tarkemmin Kristina Cruisesin henkilötietokäytäntöön.

Toimintaohjeet

Ennen matkaa lähetämme toimintaohjekirjeen, jossa on tarkemmat kokoontumisohjeet
sekä hyödyllistä tietoa matkaasi liittyen mm. lähtöselvityksestä, matkatavaran kuljetuksesta
lennolla, matkavaluutasta ja rokotuksista. Pitkillä meriristeilyillä toimintaohjekirje lähetetään
noin 2 kuukautta ja jokiristeilyillä noin kuukautta ennen matkaa. ROPAX-risteilyjen osalta
toimintaohjeet lähetämme heti varauksen yhteydessä.

Matkahaku

Asiakaslupauksemme

Kristina®-risteilyloma on nautintoloma

Lue lisää

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X