Ilmoittautuminen & matkan maksaminen


Ilmoittautuminen ja matkan maksaminen

Kristina Cruises -risteilyille ilmoittaudutaan soittamalla puh. (05) 211 44 tai Internetissä.  Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme viitepankkisiirrot sekä ennakkomaksua että loppusuoritusta varten.

Ennakkomaksu meri- ja jokiristeilyille on 200 € / hlö ja ROPAX-risteilyille 100 € / hlö. Ennakkomaksun eräpäivä on viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Internetin kautta tehdyissä varauksissa ennakkomaksu on maksettava varauksen yhteydessä. Maksamalla ennakkomaksun vahvistat ilmoittautumisesi. Loppusuorituksen eräpäivä on matkasta riippuen 30 vrk, 20 vrk, 13 vrk tai 1vko ennen matkan alkua. Jos varaat matkasi omasta matkatoimistostasi, maksetaan kaikki maksut kyseiselle matkatoimistolle.

Luottokorteista maksuvälineinä käyvät Visa, Mastercard, Eurocard, American Express ja Diners Club. Huom. 26.8.2015 alkaen luottokorteilla maksettaessa veloitamme maksupalvelulain mukaisesti maksutapalisän, joka on 2 % (+ ALV max 24%) kortilla maksettavasta summasta.

Katso myös Kristina Cruises Oy:n erityisehdot.

Toimintaohjeet
Ennen matkaa lähetämme toimintaohjekirjeen, jossa on tarkemmat kokoontumisohjeet sekä hyödyllistä tietoa matkaasi liittyen mm. lähtöselvityksestä, matkatavaran kuljetuksesta lennolla, matkavaluutasta ja rokotuksista. Pitkillä meriristeilyillä toimintaohjekirje lähetetään noin 2 kuukautta ennen matkaa, jokiristeilyillä noin kuukautta ennen matkaa ja ROPAX-risteilyillä noin 3 viikkoa ennen matkaa.

 

Matkahaku

Kristina-risteilylomia jo yli 30 vuotta

Kristina Cruises on Suomen johtava, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva risteilylomien järjestäjä. Perheyrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus risteilymatkoista, pitkät perinteet ja maan monipuolisin risteilyvalikoima.

X