Tervetuloa m/s Gil Eanesille!

Print the page

gil-eanes_yleis1

M/S Gil Eanes tekee risteilyjä Dourojoella. Laiva on rakennettu vuonna 2015 ja se on 80 metriä pitkä. Matkustajia 66 ulkohyttiin majoittuu mukavasti 132. Nykyaikaiset yleiset tilat tarjoavat upeat puitteet jokiristeilylle kauniiden maisemien äärellä. Kristina Cruises toteuttaa tällä laivalla risteilyt pienemmissä, n. 20-40 hengen ryhmissä. Laivan muut matkustajat ova pääosin ranskalaisia tai muualta Euroopasta. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen myös siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös suomeksi.

Tutustu risteilyihin m/s Gil Eanesilla >>

Vierittämällä sivua alaspäin löydät lisää tietoa laivasta!

Palvelut laivalla

Pääkannella laivan keulasosassa sijaitsee ravintolasali. Keskimmäiseltä kannelta löytyy laivan Lounge-Bar. Ylemmällä kannella laivan peräosassa sijaitsee pieni aurinkoterassi. Tilavalta aurinkokannelta on mukava seurata risteilyn kulkua hyvällä säällä. Lisäksi laivalla on neuvonta, pieni matkamuistomyymälä sekä langaton internetyhteys.

gil-eanes_lounge gil-eanes_lounge3 gil-eanes_aurinkokansi gil-eanes_ravintola4 gil-eanes_neuvonta

Majoitus

M/S Gil Eanesin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Keskimmäisen ja yläkannen hytit avattavalla panoramaikkunalla. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

gil-eanes_hytti4  gil-eanes_hytti2

 

Laivakartta ja tekniset tiedot

laivakartta-gil-eanes

Rakennettu: 2014/2015
Pituus:
80 metriä
Leveys:
11,4 metriä
Ilmastointi ja sähkö:
Kyllä, 220V
Hissi: Kyllä
Matkustajamäärä:
132
Aluksen lippuvaltio:
Ranska
Matkustajahyttejä:
66 ulkohyttiä

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X