3.4.2019 Kuorot kohtaavat Itämerellä! 5 pv

Print the page

ROPAX-risteily alk. 585 €

 

Helsinki – Travemünde – Lyypekki –– Travemünde – Helsinki

 

Lähde laulamaan keväät ilmoille! Huhtikuun musiikkiteemainen risteilymme Saksaan on kuoromusiikin ystävien mieleen. Perillä Saksassa otamme haltuun Lyypekin viehättävän kaupungin. Päivän kohokohta on vierailu Pyhän Marian kirkossa, jossa kuulemme tarkemmin urkuri ja säveltäjä Dietrich Buxtehudesta ja menomatkalla harjoiteltu kuorojen yhteislaulu täyttää kirkon. Marian kirkon vierailu päättyy upeaan yksityiseen urkukonserttiin. Varmasti elämys vailla vertaa!

Meripäivien aikana kuorolaiset pääsevät laulupedagogi Kaija Nuoranteen oppeihin ja yhteiset lauluharjoitukset pidetään kapellimestari ja kuoronjohtaja dir.mus Seppo Murron johdolla.

KC Sunshine Band tahdittaa tanssit ja säestää yhteislaulut. Runsaat ruokapöydät sekä brunssilla että illallisella pitävät varmasti matkalaiset kylläisinä.

Saksaan saavuttua vietämme yön hotellissa Lyypekissä, josta matka jatkuu aamiaisen jälkeen kävelykierrokselle Lyypekkiin. Aamupäivän aikana vierailemme Lyypekin raatihuoneella sekä Behnhaus-Drägerhaus museossa. Kuuluisassa marsipaanikahvila Niedereggerissä juotujen kahvien jälkeen suuntaamme Pyhän Marian kirkkoon, jossa Buxtehudeen perehdyttyämme täytämme kirkon yhteisellä laululla sekä nautimme yksityisestä urkukonsertista. Saksa-päivämme päätteeksi herkuttelemme Travemündessä kolmen ruokalajin illallisen ravintola Luziferissä ihaillen näkymää Trave-joelle.

Paluumatkalla takaisin Suomeen pääsemme nauttimaan mm. yhteisistä lauluhetkistä Seppo Murron johdolla ja perehtymään Kaija Nuoranteen opastuksella äänenkäyttöön.

Tämä matka on valloittava irrottautuminen arjesta rakkaan harrastuksen parissa kevätauringon jo noustessa Itämeren ylle!

Huom! Ilmoitathan matkavarauksesi yhteydessä äänialasi.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut, matkaohjelman sekä hinnat.

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 5 pv

ke 3.4.                Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00.
to 4.4.                Ohjelmallinen päivä merellä.
Travemünde tulo klo 21.30. Siirtyminen hotelliin Lyypekkiin.
pe 5.4.                Päivä Lyypekissä. Illallinen. Paluu laivalle n. klo 22.30.
la 6.4.                Ohjelmallinen päivä merellä
su 7.4.                Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Matkaohjelma 

Keskiviikko 3.4. Helsinki

Kokoontuminen (klo 14.30 mennessä) Vuosaaren Hansaterminaalissa. Laiva lähtee kohti Travemündea klo 17.00. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä. Iltaohjelmaa tietysti laulaen sekä Kristina®-matkanjohtajien ja KC Sunshine Bandin kanssa.

Torstai 4.4. Päivä merellä – Lyypekki

Päivä merellä. Aamu alkaa herkullisella, rauhassa nautitulla brunssilla. Päivän aikana on tarjolla laulutekniikka-workshop Kaija Nuoranteen opeissa (menomatkalla teemana stemmatyö) ja yhteisharjoitukset Seppo Murron johdolla. Aikaa voi viettää myös laivan saunaosastolla tai vaikkapa hemmottelevan porealtaan lämmössä. Illallinen. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30, jonka jälkeen siirtyminen Holiday Inn hotelliin Lyypekissä.

Perjantai 5.4. Lyypekki

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Lyypekkiin opastetulla kaupunkikävelyllä. Kävelyn jälkeen vieraillemme opastetusti sekä Lyypekin upealla raatihuoneella että Behnhaus-Dägerhausin museossa. Modernismin aikakaudelta olevaa taidetta edustaa mm. Edvard Munch, joka 1900-luvun alussa asui Lyypekissä. Vietettyämme hetken vapaa-aikaa, jolloin voi halutessaan vaikka lounastaa, tapaamme yhteisellä iltapäiväkahvilla kuuluisassa marsipaanikahvilassa. Iltapäivä huipentuu yhteiseen esiintymiseen Pyhän Marian kirkossa ja kuulemme oppaan johdolla urkuri ja säveltäjä Dietrich Buxtehudesta ja hänen vaikutuksestaan Pyhän Marian kirkkoon. Upean tilaisuuden päättää puolen tunnin urkukonsertti vain Kristina ® -matkaajille. Ohjelmallisen Saksa-päivän päättää maittava kolmen ruokalajin illallinen Travemündessä Trave-joen kupeessa ravintola Luziferissä. Illallisen jälkeen nousemme laivaan, majoittuminen ja iltayöohjelmaa.

Lauantai 6.4. Päivä merellä

Laiva lähtee kohti Helsinkiä klo 3.00. Aamun runsas brunssi on tarjolla ravintolasalissa. Ohjelmassa on yhteistä laulamista Seppo Murron johdolla sekä perehtymistä laulutekniikkaan Kaija Nuoranteen opastuksessa. Illalla odottavat taas maittava meri-illallinen ja ilta jatkuu jammaillen kohti Suomea.

Sunnuntai 7.4. Helsinki

Aamiainen laivalla. Saapuminen Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.30 (Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen). Kiitos seurasta, hyvää kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 585 730
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 630 805
A-luokka, parivuode 16 m² 690 885
Lux-luokka, parivuode 16 m² 780 1 040
Junior Suite 32 m² 930
Owner’s Suite 38 m² 985

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Hotellimajoitus Lyypekissä 4* hotellissa aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)
 • Iltapäiväkahvit Lyypekissä ja illallinen Travemündessä
 • Lyypekin kaupunkikierros
 • Opastettu kierros Lyypekin raatihuoneella ja Behnhaus-Drägerhaus museossa
 • Opastus Marian kirkossa ja yksityinen urkukonsertti
 • Kristina®-matkanjohtajien ja asiantuntija- & musiikkivieraiden ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 60 hlö.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X