6.3.2019 Hampuri Beatlesien tapaan! 5 pv

Print the page

ROPAX-risteily alk. 645 €

ENNAKKOVARAAJA ETU 30 € / hlö

kun varaat matkan 30.10.2018 mennessä.

 

Helsinki – Travemünde – Hampuri –– Travemünde – Helsinki

 

Maaliskuun musiikkiteemaisella risteilyllä Saksassa otamme haltuun Hampurin Beatlesien hengessä – koko yhtyeen merkittävän uran lähtölaukausten tapahtumapaikoilla. Opastettu kierros johdattaa meidän Beatlesin sävelten siivin juuri niille paikoille, joissa rakastettu yhtye esiintyi ilta toisensa jälkeen. kierroksen päätteeksi meille on järjestetty yksityiskonsertti. Musiikillisen opastetun kierroksen lisäksi vierailemme St. Pauli Museossa ja Panoptikum-vahakabinetissa, jossa lukuisten muiden julkisuuden hahmojen lisäksi paikalla on – tottakai The Beatles.

Meripäivien aikana nautimme musiikista Beatles hengessä, johon meidät taitavasti johdattelevat muusikot, lauluntekijät Jiri Nikkinen ja Esa Nieminen. Runsaat ruokapöydät sekä brunssilla että illallisella pitävät varmasti matkalaiset kylläisinä.

Saksaan saavuttuamme vietämme yön hotellissa Hampurissa, josta matkamme jatkuu aamiaisen jälkeen St. Paulin museoon ja Panoptikumiin. Yhteinen lounas nautitaan perinteikkäässä Hamborger Veermasterissa (sis. juoman). Lounaan jälkeen siirrymme elämysmatkalle 1960-luvun Hampuriin, jonne meidät johdattaa musiikillinen opastettu kävelykierros muusikoiden johdattamana. Kierros päättyy yksityiseen konserttiin. Ennen yhteiselle illalliselle kokoontumista vietämme hieman vapaa-aikaa, vaikkapa ostoksilla. Herkullinen buffet -illallinen nautitaan Landhaus Walterissa ennen paluuta laivalle.

Tämä matka on Beatles -musiikin ystävälle ainutlaatuinen elämys!

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut, matkaohjelman sekä hinnat.

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 5 pv

ke 6.3.                Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00.
to 7.3.                Ohjelmallinen päivä merellä.
Travemünde tulo klo 21.30. Siirtyminen hotelliin Lyypekkiin.
pe 8.3.                Päivä Hampurissa. Illallinen. Paluu laivalle n. klo 22.30.
la 9.3.                Ohjelmallinen päivä merellä
su 10.3.              Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Matkaohjelma

Keskiviikko 6.3. Helsinki

Kokoontuminen Vuosaaren Hansaterminaalissa. Laiva lähtee kohti Travemündea klo 17.00. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä. Iltaohjelmaa Beatles-hengessä Jiri Nikkisen, Esa Niemisen ja Kristina®-matkanjohtajien johdolla.

Torstai 7.3. Päivä merellä – Hampuri

Päivä merellä. Aamu alkaa herkullisella, rauhassa nautitulla brunssilla. Päivän aikana on tarjolla monipuolista tieto- ja viihdeohjelmaa sekä tietysti musiikkia.

Aikaa voi viettää myös laivan saunaosastolla tai vaikkapa hemmottelevan porealtaan lämmössä. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30, jonka jälkeen siirtyminen Hotel Hamburg Stillhorniin 4*.

Perjantai 8.3. Hampuri

Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Hampuriin uudella näkökulmalla. Näemme missä Beatles esiintyi ja miten he viettivät 60-luvun alun Hampurissa, ennen kuin nousivat maailman maineeseen. St. Pauli Museon ja Panoptikumin opastettujen kierrosten jälkeen nautimme lounaan Reberbahnilla perinteikkäässä Hamborger Veermaster ravintolassa. Kylläisinä lähdemme kulkemaan Beatlesin jalanjäljissä musiikillisella opastetulla kierroksella. Elämyksellisen kierroksen päättää yksityiskonsertti, joka on järjestetty vain Kristina ® -matkaajille. Ohjelmallisen Saksa-päivän päättää maittava kolmen ruokalajin illallinen Hampurissa ravintola Landhaus Walterissa. Illallisen jälkeen palaamme laivalle, jossa on vielä elävää musiikkia tarjolla.

Lauantai 9.3. Päivä merellä

Laiva lähtee kohti Helsinkiä klo 3.00. Aamun runsas brunssi on tarjolla ravintolasalissa. Matkanjohtajamme järjestävät mukavaa tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Menomatkan tapaan Esa Nieminen ja Jiri Nikkinen sekä Kristina®-matkanjohtajat viihdyttävät meitä. Illalla odottavat taas maittava meri-illallinen ja ilta jatkuu jammaillen kohti Suomea.

Sunnuntai 10.3. Helsinki

Aamiainen laivalla. Saapuminen Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.30 (Maihinnousu n. 30 min saapumisajan jälkeen). Kiitos seurasta, hyvää kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 645 790
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 690 865
A-luokka, parivuode 16 m² 750 945
Lux-luokka, parivuode 16 m² 840 1 100
Junior Suite 32 m² 990
Owner’s Suite 38 m² 1 045

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Hotellimajoitus Hampurissa 4* hotellissa aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen) laivalla
 • Lounas ja illallinen Hampurissa
 • Opastetut kierrokset St. Pauli museossa, Panoptikumissa ja musiikillinen kaupunkikävely
 • Kristina®-matkanjohtajien ja asiantuntija- & musiikkivieraiden ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 60 hlö.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X