29.3.2018 ROPAX-risteily 5 pv alk. 525 € Pääsiäisristeily Saksaan – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Helsinki – Travemünde – Bad Oldesloe – Bremen – Hampuri – Travemünde – Helsinki

Uutena ROPAX-risteilyvalikoimassamme nyt myös Pääsiäisristeily!

Suuntaamme 1200 vuotta vanhaan Bremeniin, jossa ikiaikainen hansaperinne ja nykypäivä kohtaavat. Näemme kaupunkia sekä keskustan merkittävimmät nähtävyydet opastetulla kävelykierroksella sekä linja-auton kyydissä. Tapaamme mm. Bremenin soittoniekat ja näemme upean Bremenin raatihuoneen, joka on UNESCOn maailmaperintökohde. Kierroksen päätteeksi tutustumme viehättävään keskiaikaisena säilyneeseen Schnoor- kaupunginosaan, jossa nautimme iltapäiväkahvit. Vapaa-aikaa voi viettää joko omatoimisesti Bremenin keskustaan tutustuen tai osallistumalla lisämaksulliselle opastetulle kierrokselle Bremenin raatihuoneella. Bremenistä siirrymme Hampuriin illalliselle Elbe-joen varrelle Zum Neuen Schlauer Fährhaus -ravintolaan. Illallisen jälkeen matkaamme takaisin Travemündeen, nousemme laivaan ja merimatka kotiin voi alkaa.

Laivamatkat mennen tulleen tehdään Finnlinesin Star-luokan laivoilla, keväisestä Itämerestä ja hyvästä ruuasta nautiskellen sekä Kristina®-matkanjohtajan erilaisiin ohjelmiin osallistuen.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

 

Kristina Cruises -ryhmä_logo

 

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

  

Matkaohjelma • 5 pv

Torstai 29.3. Helsinki

Kokoontuminen Vuosaaren Hansaterminaalissa klo 14.30 mennessä. Laiva lähtee kohti Travemündea klo 17.00. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä (sis. ruokajuomat).

Perjantai 30.3. Päivä merellä – Travemünde – Bad Oldesloe

Brunssi ja illallinen. Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30.Siirtyminen hotelliin Bad Oldesloeen, majoittuminen hotelliin.

Lauantai 31.3. Bad Oldesloe – Bremen – Hampuri

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme kohti Bremeniä. Aamupäivällä teemme kaupunkikierroksen sekä bussilla että kävellen (n. 2 tuntia), jonka jälkeen nautimme yhteisen lounaan. Iltapäivän voi aloittaa joko kiertämällä Bremeniä omatoimisesti tai osallistumalla lisämaksulliselle opastetulle kierrokselle Bremenin raatihuoneella. Nautittuamme iltapäivän kakkukahvit kuuluisassa Schnoor-korttelissa suuntaamme kohti Hampuria, jossa kolmen ruokalajin illallinen nautitaan hurmaavassa ”Zum Neuen Schulauer Fährhaus” -ravintolassa ns. laivojen tervehdyspaikalla, ihaillen samalla upeita maisemia. Illallisen jälkeen suuntaamme takaisin laivalle.

Lisämaksullinen retki

 • Opastettu kierros Bremenin raatihuoneella (kesto noin 1 h), hinta 23 €. Minimiosallistujamäärä 10 henkilöä.
  • Tällä kierroksella pääset tutustumaan myöhäisellä keskiajalla rakennettuun Bremenin raatihuoneeseen, joka on yksi Euroopan merkittävimmistä goottilaista arkkitehtuuria edustavista tiilirakennuksista. Rakennus on ollut suojeltu vuodesta 1973 ja se lisättiin vuonna 2004 yhdessä Bremen Roland -patsaan kanssa UNESCOn maailmaperintölistaan.

Sunnuntai 1.4. Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.00. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa.

Maanantai 2.4. Helsinki

Aamiainen laivalla. Saapuminen Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.00. Laivastanousu.                                                                          

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 525 610
A-luokka, ulkohytti, erilliset vuoteet 10 m² 565 695
A-luokka, ulkohytti, parivuode 16 m² 625 780
LUX-hytti, ulkohytti, parivuode 16 m² 705 915
*) Junior Suite 32 m² 855 1 215

*saatavuus rajoitettu

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa.
 • Hotellimajoitus Bad Oldesloessa aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)
 • Illallinen Hampurissa
 • Opastettu bussi- ja kävelykierros Bremenissä
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 15 hlö.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X