27.11.2018 Berliini & Ludwigslust – Pohjois-Saksan helmet Joulutorien aikaan 6 pv – LOPPUUMYYTY!

Print the page

ROPAX-risteily alk. 645 €

FIPS joulumarkkina_alku

ROPAX-risteilyt_logo

Helsinki – Travemünde – Ludwigslust – Berliini – Schwerin  – Travemünde – Helsinki

Vierailu Saksassa täydentyy jouluisella tunnelmalla, kun pääset nauttimaan Berliinin joulutorien runsaasta tarjonnasta ja ainutlaatuisesta ilmapiiristä.

Tällä risteilyllä yhdistyvät risteily- ja kaupunkilomailu, joulunalusajan tunnelma, hyvä ruoka ja viihdyttävä ohjelma. Suurkaupungin sykkeen vastapainona koet myös pienen saksalaiskaupungin hurmaavuutta ja palatsin loistoa.

Ohjelmallisen merimatkan päätteeksi nautimme illallisen laivalla ja matkaamme linja-autolla majoittumaan viehättävässä linnahotellissa Neustadt-Glewen pikkukaupungissa. Hyvin nukutun yön ja maittavan aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Ludwigslustia. Oppaan johdolla tutustumme upeaan Ludwigslustin palatsiin. Matkamme jatkuu iltapäiväksi Berliinin sykkeeseen, nautimme yhteisen illallisen ja yövymme keskustahotellissa. Aamiaisen jälkeen tutustumme Berliinin merkittävimpiin nähtävyyksiin opastetulla kaupunkikierroksella ja vietämme vapaa-aikaa joulutoreilla tai vaihtoehtoisesti tutustuen vapaavalintaisiin kohteisiin (lisämaksusta). Berliinissä vietetyn päivän jälkeen suuntamme takaisin laivalle. Matkalla pysähdymme yhteiselle illalliselle Schwerinin linnan kupeessa, jonka jälkeen nousemme Travemündessä laivaan. Leppoisan laivayön jälkeen aloitamme päivän brunssilla, vietämme ohjelmallista meripäivää ja nautimme illallisella pöydän antimista. Laiva saapuu Helsinkiin sunnuntaiaamuna ja ennen laivastanousua nautimme maittavan meriaamiaisen.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

 

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana Kristina®matkanjohtaja

 

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 6 pv

ti Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00
ke Päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30. Siirtyminen bussilla Neustadt-Leween, jossa yöpyminen hotellissa.
to Aamupäivä Ludwigslustissa, iltapäivällä siirtyminen Berliiniin.
pe Päivä Berliinissä, Illallinen Scwerinissä, jonka jälkeen paluu laivalle Travemündeen.
la
Päivä merellä
su Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Matka- /retkiohjelma

Tiistai          

Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00. Illallinen (sis. ruokajuomat) ja iltaohjelmaa.

Keskiviikko, Päivä merellä – Neustadt-Glewe        

Brunssi ja illallinen (ei ruokajuomia). Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30.Siirtyminen hotelliin Neustadt-Gleween, yöpyminen.

Torstai, Neustadt-Glewe – Ludwigslust – Berliini

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen suuntaamme Ludwigslustiin.
Hintaan sisältyy opastettu kierros Ludwigslustin upeassa Palatsissa. Iltapäiväksi suuntaamme Berliiniin, jossa lyhyt pysähdys Olympia Stadionilla ja vapaa-aikaa joulumarkkinoilla Charlottenburgin linnan edessä, jossa voi vaihtoehtoisesti lounastaa tai tehdä ostoksia. Illallinen panimoravintolassa (sis. yhden ruokajuoman), jonka jälkeen majoittuminen hotelliin.

Perjantai, Berliini – Schwerin – Travemünde

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen opastettu kaupunkikierros Berliinissä. Vapaa-aikaa joulumarkkinoilla Alexanderplatzilla ja punaisen kaupungintalon edessä tai lisämaksullisille retkille. Illallinen Schwerinissä (sis. yhden ruokajuoman), jonka jälkeen paluu Travemündeen ja laivaannousu.

Päivän ohjelmaan sisältyy opastettu kaupunkikierros Berliinissä. Tämän lisäksi voi osallistua lisämaksullisille retkille seuraavasti:

 • Vierailu Berliinin TV-tornissa (n. 1 h), 21 € (minimiryhmäkoko 10 henkilöä)
 • Spree-jokiristeily (n. 1 h), 15 € (mimiryhmäkoko 20 henkilöä)

Retkihinnat sisältävät pääsymaksut ja kuljetuksen. Suosittelemme retkien varaamista hyvissä ajoin ennakkoon, viimeistään 7 arkipäivää ennen matkaa; laivalla retkiä on saatavilla vain rajoitetusti tai ne saattavat olla loppuunmyytyjä jo aiemmin. Retket järjestetään mikäli minimiryhmäkoko on varattuna ennen matkan alkua.

Lauantai – Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.00. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Tieto- ja viihdeojelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa.

Sunnuntai, Helsinki

Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 645 820
A-luokka ikkunallinen, erilliset vuoteet 10 m² 725 955
A-luokka ikkunallinen, parivuode 16 m² 800 1 055
Lux-luokka ikkunallinen, parivuode 16 m² 895 1195
Junior Suite ikkunallinen, parivuode, sohvaryhmä 32 m² 1 055 1 505

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa.
 • Hotellimajoitus Neustadt-Glewessä ja Berliinissä aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)
 • Illallinen Berliinissä ja Schwerinissä
 • Opastettu kaupunkikierros Berliinissä
 • Opastettu kierros Ludwigslustin palatsissa
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

 Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. 1.7.2018 alkaen tehtyihin matkavarauksiin sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.  Kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 15 hlö.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X