23.4.2019 ROPAX-risteily Pohjois-Saksan Helmet: Berliini & Ludwigslust alk. 655 €

Print the page

Helsinki – Travemünde – Ludwigslust – Berliini – Schwerin – Travemünde – Helsinki

ROPAX-risteilyt_logo

Helsinki – Travemünde – Ludwigslust – Berliini – Schwerin – Travemünde – Helsinki

Tällä risteilyllä yhdistyvät risteily- ja kaupunkilomailu sekä hyvä ruoka ja viihdyttävä ohjelma, jossa suurkaupungin sykkeen vastapainona on pienen saksalaiskaupungin hurmaavuutta ja palatsin loistoa.

Ohjelmallisen merimatkan päätteeksi nautimme illallisen laivalla ja matkaamme linja-autolla majoittumaan viehättävässä Hotel Erbprinzissä Ludwigslustin pikkukaupungissa. Hyvin nukutun yön ja maittavan aamiaisen jälkeen lähdemme oppaan johdolla tutustumaan upeaan Ludwigslustin palatsiin. Matkamme jatkuu iltapäiväksi Berliinin sykkeeseen ja vietämme vapaa-aikaa myös Kurfürstendamm-ostoskadulla. Nautimme yhteisen päivällisen ja yövymme mukavassa hotellissa. Aamiaisen jälkeen tutustumme Berliinin merkittävimpiin nähtävyyksiin opastetulla kaupunkikierroksella ja vietämme hieman vapaa-aikaa tai vaihtoehtoisesti tutustumme vapaavalintaisiin kohteisiin (lisämaksusta). Berliinissä vietetyn päivän päätteeksi suuntaamme takaisin laivalle. Matkalla pysähdymme yhteiselle illalliselle Schwerin-järven rannalla, ja nousemme Travemündessä laivaan. Leppoisan laivayön jälkeen aloitamme päivän brunssilla, vietämme ohjelmallista meripäivää ja nautimme illallisella pöydän antimista. Laiva saapuu Helsinkiin sunnuntaiaamuna ja ennen laivastanousua nautimme maittavan meriaamiaisen.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina®-matkanjohtaja

Matkaohjelma • 6 pv

 

Tarkempi matkaohjelma, joka sisältää tiedot eri ohjelmista ja palveluista laivalla jaetaan matkan aikana. Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, B=brunssi, L= lounas, P=päivällinen)

Tiistai          

Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00. Illallinen (sis. ruokajuomat) ja iltaohjelmaa. (P)

Keskiviikko, Päivä merellä – Ludwigslust               

Brunssi ja illallinen (ei ruokajuomia). Tieto- ja viihdeohjelmaa merimatkan aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Siirtyminen hotelliin Ludwigslustiin, yöpyminen. (B, P)

Torstai, Ludwigslust – Berliini

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen opastettu kierros Ludwigslustin upeassa Palatsissa. Iltapäiväksi suuntaamme Berliiniin, jossa lyhyt pysähdys Olympia Stadionilla ja vapaa-aikaa Kurfürstendammilla omatoimista lounasta tai ostoksia varten.  Kolmen ruokalajin illallinen (sis. yhden ruokajuoman) Berliinin keskustassa, jonka jälkeen kuljetus hotellille. (A, P)

Perjantai, Berliini – Schwerin – Travemünde

Aamiainen hotellissa ja opastettu kaupunkikierros Berliinissä. Vapaa-aikaa joko ostoksille tai lisämaksulliselle retkelle. Illallinen Schwerinissä (sis. yhden ruokajuoman), jonka jälkeen paluu Travemündeen ja laivaannousu. (A, P)

Päivän ohjelmaan sisältyy opastettu kaupunkikierros Berliinissä. Tämän lisäksi voit osallistua lisämaksulliselle retkelle seuraavasti:

 • Spree-jokiristeily (audio-opastus) ja vierailu Berliinin katedraalissa (n.2h), hinta 28€ (min. 10 henkilöä)

Retkihinta sisältää pääsymaksut, opastuksen ja kuljetuksen. Suosittelemme retken varaamista hyvissä ajoin ennakkoon, viimeistään 7 arkipäivää ennen matkaa; laivalla retki on saatavilla vain rajoitetusti tai se saattaa olla loppuunmyyty jo aiemmin. Retki järjestetään, mikäli minimiryhmäkoko on varattuna ennen matkan alkua.

Lauantai – Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.30. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla (sisältää ruokajuomat). Tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa. (B, P)

Sunnuntai, Helsinki

Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30 (A)

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
         
B-luokka, sisähytti 10 m² 655 830
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 735 965
A-luokka, parivuode 16 m² 810 1 065
*Lux-luokka, parivuode 16 m² 905 1 205
*Junior Suite 32 m²

*) Saatavilla vain erillistilauksesta. Tiedustelut myyntitoimistostamme puh. 05 211 44.

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa.
 • Hotellimajoitus Ludwigslustissa ja Berliinissä aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)
 • Illallinen Berliinissä ja Schwerinissä
 • Opastettu kaupunkikierros Berliinissä ja opastettu kierros Ludwigslustin palatsissa
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Kristina®-matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

 Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, sovelletaan Kristina Cruises Oy:n 1.7.2018 voimaan tulleita erityis- ja peruutusehtoja.
 • Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X