18.11.2017 ROPAX-risteily 5 pv alk. 495 € Kristina® Pikkujouluristeily Saksaan UUSI OHJELMA – LOPPUUMMYYTY!

Print the page

Helsinki – Travemünde – Lüneburg – Hampuri– Travemünde – Helsinki

Aloita joulun odotus Itämerellä jo perinteeksi muodostuneella pikkujouluristeilyllä Saksaan! Marraskuisen risteilymme teema on itseoikeutetusti 100 vuotias Suomi, jota juhlistamme sävelten siivin. Risteilymme artistivieraat ovat tangokuninkaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto, jotka nousevat laivan estradille yhdessä ja erikseen myös risteilyisäntä Jukka Helinin ja risteilymme bändin kanssa.

Saksan päiväohjelmaan olemme sisällyttäneet niin vanhaa kuin aivan uuttakin arkkitehtuuria! Aloitamme kierroksemme tutustuen lähellä Hampuria sijaitsevasta viehättävästä Lüneburgin Hansakaupungista. Sen kohokohtia ovat 1300 luvulta peräisin oleva luostari ja 1200 luvulla rakennettu raatihuone, joihin molempiin tutustutaan opastetulla vierailulla. Lüneburgista siirrymme Hampuriin, jossa voi halutessaan tutustua upeaan, juuri valmistuneeseen Elbphilharmonia – konserttitaloon lisämaksullisella retkellä tai viettää vapaa-aikaa kaupungin keskustassa. Nautimme Hampurissa maittavan 3 ruokalajin illallisen satamanäkymien ympäröimänä, jonka jälkeen illan kruunaa ”Suurenmoinen Joulushow” – Wunderbare Weihnachts show – ennen paluuta laivalle.

Järjestämme Kotkasta meno-paluukuljetuksen Vuosaareen.
Kuljetuksen hinta on 20€ / hlö.

 

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Risteilyisäntänä Jukka Helin

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 5 pv

La 18.11.      Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00
Su 19.11.      Päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30.                                                                               Yöpyminen Lyypekissä (Hotelli Vier Jahreszeiten).
Ma 20.11.      Päivä Saksassa. Laiva lähtee Travemündesta klo 03.00 (21.11.)
Ti 21.11.        Päivä merellä
Ke 22.11.      Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30                                                                                                                    

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Matka- / retkiohjelma

Lauantai 18.11.

Lähtö Helsingistä (Vuosaari) klo 17.00. Illallinen ja iltaohjelmaa – Jukka & bändi.

Sunnuntai 19.11.

Aamu alkaa runsaalla brunssilla laivan ruokasalissa. Päivän aikana monipuolista tieto- ja viihdeohjelmaa Kristina® matkanjohtajien ja musiikkivieraiden johdolla. Illallinen laivan tapaan. Saapuminen Travemündeen klo 21.30, siirrymme bussikuljetuksella hotelliin.

Maanantai 20.11.

Maittavan aamiaisen jälkeen siirrymme linja-autolla noin 100 kilometriä Lyypekistä sijaitsevaan Lüneburgin Hansakaupunkiin. Opastetuilla kierroksilla näemme 1300 luvulla rakennetun Lüneburgin luostarin ja noin sata vuotta aiemmin rakennetun loisteliaan raatihuoneen.

Lisämaksullinen lounas Lüneburgissa, 17 € / hlö: Voit halutessasi osallistua yhteiselle lounaalle Lüneburgissa. Sis pääruuan (Wiener Schnitzel) sekä yhden juoman (vesi, olut tai viiniannos). Lounas tulee varata ennakkoon joko matkavarauksen yhteydessä tai viimeistään 7 pv ennen lähtöä.

Päivä jatkuu Hampurissa, jossa on mahdollista viettää vapaa-aikaa tai tutustua noin tunnin mittaisella lisämaksullisella retkellä upeaan, vastavalmistuneeseen Elbphilharmonia-konserttitaloon Elbe-joen rannalla. Ennen siirtymistä illan Suuremmoiseen Joulushow -näytökseen nautimme maittavan 3 ruokalajin illallisen kiehtovien satamanäkymien ympäröimänä.
Siirtyminen linja-autolla Travemündeen, majoittuminen laivaan.

Lisämaksullinen retki: Elbphilharmonie, opastettu kierros noin 1h, 16 € hlö
Lähde kokemaan tämä Hampurin ehkäpä kuuluisin ja hulppein rakennus, jonka valmistumista on odotettu jo vuosia! Elbe-joen rannalla sijaitseva, vuonna 2016 valmistunut 27 kerroksinen komeus näyttää siltä, kuin se leijuisi vanhan tiilirakennuksen yllä. Noin 37 metriä maanpinnasta sijaitseva konserttitalo tarjoaa upean mahdollisuuden henkeäsalpaavaan näkymään Hampurin satamaan ja kaupunkiin. Tämän arkkitehtuurisen ja rakennusteknisen taidonnäytteen rakennuskustannukset olivat yli 600 miljoonaa euroa. Tunnin opastettu kierros vie vuonna 2016 valmistuneen Elbphilharmonia – konserttitalon Plaza-alueelle (ei sisällä käyntiä konserttisaleissa).
Retki toteutetaan, mikäli sille on vähintään 10 osallistujaa.

Tiistai 21.11.

Päivä merellä. Maittava brunssi. Runsaasti erilaista ohjelmaa laivalla päivän mittaan. Illallinen laivan tapaan, jonka jälkeen iltaohjelmaa.

Keskiviikko 22.11.

Paluu Helsinkiin. Aamiainen laivalla. Tulo Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.30 (Huom! Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen).

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 495 605
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 535 685
A-luokka, parivuode 16 m² 575 755
Lux-luokka, parivuode 16-20 m² 695
Junior Suite 32 m² 800
Owner’s Suite 38 m² 870

Lapset (2-15v.) samassa hytissä kahden aikuisen seurassa: 195 € / lapsi

Järjestämme Kotkasta meno-paluukuljetuksen Vuosaareen.
Kuljetuksen hinta on 20€ / hlö.

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

kooste_star-luokka

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
  • Puolihoitoruokailut (aamiaiset ja illalliset)
  • Matkaohjelman mukaiset ohjelmat, opastetut kierrokset, kuljetukset ja illallinen Saksassa
  • Kristina®-matkanjohtajien sekä artistivieraiden ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

  • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
  • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
  • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X