Nyt entistäkin viihtyisämmin laivalla Saksaan!


Yhteistyökumppanillamme Finnlinesilla on vuoden 2016 aikana toteutettu kolmen, keskenään identtisen Star-luokan Ropax-aluksen muodonmuutos. Helsinki–Travemünde-linjan laivojen palveluvalikoima on laajentunut ja alusten yleiset tilat ovat saaneet aivan uutta hohtoa pintaansa. Yhdistetyllä risteily-kaupunkilomalla olevat matkalaiset saavat siis nauttia tulevaisuudessa entistäkin viihtyisimmistä laivoista. Oleskelukansien puunauksen jälkeen Finnlines alkaa hahmotella hyttitilojen uudistamista.

valitse-suunta

Matkavinkkejä ja mutusteltavaa tervetuloaulasta

Tutustumisretki uudistettuihin laivatiloihin alkaa sisääntulokannelta 7 ja vastaanotosta, jossa purseri toivottaa perinteisesti kaikki matkustajat tervetulleiksi laivalle. Sisääntuloaulan ilme on muuttunut muutamaa kerrosta ylempänä olevan oleskelukannen tapaan merellisen raikkaaksi.

Muutokset ulottuvat kuitenkin hieman pintaa syvemmälle, ja vastaanoton palvelut laajenevat. Laivatietojen ja matkavinkkien saatavuutta parannetaan digitaalisin apuvälinein. Lisäksi vastaanottoon avataan pieni Purserin kioski, josta saa hyödyllisiä tuotteita matkalle tai kotiin viemisiksi. Varsinainen laivamyymälä Sailor’s Shop sijaitsee kuitenkin oleskelukannella 11.

myymalakaytava

Aidolla laivamatkalla nautitaan merellisyydestä

Kantta 11 eli kaikkien matkustajien yhteistä oleskelutilaa on puunattu ja paranneltu oikein olan takaa. Vanhastaan tutun pääbaarin Navigaren tarjonta laajenee ja se on saanut nimekseen Bar & Bistro Navigare. Tunnelmallisen merihenkisessä baarissa nautitaan aperitiivien ja viinilasillisten lisäksi pikkupurtavaa. Valitse vaikka juusto-, tapas- tai wrap- ja viinikokonaisuus. Myös juomalistojen joukossa on uusia tulokkaita. Kuohuvien cocktailien listalta löytyvät kaikki klassikkoaperitiivit kuten Kir Royal, Bellini ja Mimosa.

bistro2navigare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bistromajakkataidetta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buffetravintola muuntuu monitoimitilaksi ja menut moninaistuvat

Laivan keulassa sijaitseva U:n mallinen Mare Balticum -buffetravintola on saanut väriä pintaansa ja uusia toiminnallisuuksia. Tanssiristeilyjä varten näköalaravintolaan on rakennettu entistä isompi ja ehompi tanssilattia. Ravintolatilan toiseen päähän loihditaan kabinetti, jota voi käyttää erillisenä ruokailu-, kokoontumis- tai kokoustilana. Samalla tämän päivän tekniikka yhdistetään taidokkaasti Hansa-kabinetin ilmeeseen.

ruokasali

Ravintolan uuden ilmeen siivittämänä laivojen keittiömestarit ovat innostuneet muokkaamaan hieman menuita. Erilaisia teemaviikkoja järjestetään ympäri vuoden, ja niiden aikana nostetaan parrasvaloihin aina kauden antimet.

pallomeri

 

Lapsille, nuorille ja shoppailijoille

Lasten leikkihuoneessa Star-luokan laivat heräävät henkiin. Perheen pienimmät pääsevät luomaan ihan omanlaisensa meritunnelman Herra Starin, Rouva Ladyn ja Neiti Maidin kanssa. Perinteinen ja iki-ihana pallomeri on joka lapsen suosikki, ja lasten ikiomaan tilaan kuljetaan pikkiriikkisestä ovesta. Nuorten graffititaidetta henkivässä tilassa pelaillaan, otetaan selfietä ja chillaillaan.

 

 

star-cafe-vista-lounge

Täältä löydät kaikki ROPAX-risteilymme!

Laivalla on myös paljon muutakin….

Sailor’s Shop eli laivamyymälä on merkittävästi laajentunut ja edullisille viemisille ja tuliaisille annetaan entistä enemmän tilaa. Tiesitkö muuten, että Finnlinesilla laivamyymälän tuotteiden hinnat ovat Saksan hintatasoa ja jopa alemmat kuin Suomen ja Ruotsin verovapaiden tax free-myymälöiden? Lisäksi Finnlines tarjoaa monia sellaisia tuotteita, joita et löydä maista Suomessa. Tule tutustumaan ja hyödynnä myös Finnlinesin erikoistarjoukset!

myymala

Hierontaa, hikeä ja huilimista

Liikuntakärpäsen puremille kansi 11 tarjoaa aiempaa isomman ja monipuolisemman kuntoilutilan. Gymstick Gym -liikuntatilan isoista ikkunoista kelpaa katsella avaraa merinäköalaa. Kuntoilulaitteiden käyttö on saunatilojen tapaan maksutta kaikkien matkustajien saatavilla.

massage-lift-image

Ehostustöiden yhteydessä myös hierontapalvelut ovat saaneet oman uuden ja rentouttavan tilan. Hierontasalonki on siirtynyt saunaosastojen välittömään yhteyteen.

Ulkokansi Terrazzon merkittävin muutos on tuulensuoja, joka pitää lämpimänä tuulisella säällä ja suojaa auringolta kuumina kesäpäivinä.

deck-11

 

Makunautintoja jokaiselle Star Cafésta

Ulkokannen läheisyydessä palvelee uusi Star Café. Kahvilan tuotetarjontaa on uusittu, ja valikoimista löytyy sekä kansainvälisiä makuja että myös suomalaisille tuttuja tuotteita. Herkuttelupaikan täyteläiset kahviannokset loihditaan uusimpien Nespresso-koneiden tekniikalla.

star-cafe

Kahvihetkeä täydentävät suussa sulavat Baker & Baker -leivonnaiset ja Mövenpickin gourmetjäätelöt. Toki laivamatkojen must-tuotteet kuten katkarapu- ja lohileivät ovat valikoimissa mukana. Nauti valitsemasi herkkusi Star Cafén ja Bar & Bisto Navigaren välisessä Vista Loungessa, kaikkien yhteisessä olohuoneessa.

Tervetuloa viihtymään!ROPAX-laiva

 

Paljon uutta nähtävää ja koettavaa on siis luvassa. Tervetuloa tutustumaan Finnladyn, Finnmaidin ja Finnstarin muodonmuutokseen Ropax-risteilyillä Saksaan.

Ja niin – vielä yksi juttu. Yllätä matkakumppanisi laivalla ja tilaa hyttiin jo etukäteen kuohuviini- tai samppanjayllätys.

Antoisaa merimatkaa!

 

Lisätietoja laivoista sekä hyttiesittelyt >>

Matkahaku

Kristina®-matkanjohtaja aina mukana

Takaamme asiakkaillemme suomalaisen, kokeneen matkanjohtajan palvelut. Risteilysi alkaa jo Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai kotisatamastasi matkanjohtajamme johdolla. Yhden matkanjohtajan kanssa matkustaa 15–40 lomailijaa.

X