15.3.2018 ROPAX risteily 5 pv alk. 565 € Vasket vesillä – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Tämä risteily on myös Radio Classicin kuuntelijamatka!

 

Helsinki – Travemünde – Lyypekki – Hampuri – Travemünde – Helsinki

Tämä risteily puhaltaa kevään ilmoille! Maaliskuun musiikkiteemainen risteilymme Saksaan on puhallinmusiikin ystävien mieleen. Laivamatkojen aikana kuulet – ja pääset halutessasi myös osallistumaan – monipuolisesti vaskimusiikin kiehtovaan maailmaan. Perillä Saksassa päiväohjelmamme täydentyy osallistumisella Euroopan suurimpaan Tattoo paraatiin Hampurin Barclaycard Areenalla. Se on varmasti elämys vailla vertaa!

Meripäivien aikana voimme nauttia The River Brass Bandin tahdittamana tanssin pyörteistä ja puhallinmusiikin mukaansa tempaavasta rytmistä. Runsaat ruokapöydät sekä brunssilla että illallisella pitävät varmasti kylläisinä.

Saksaan saavuttuamme vietämme yön hotellissa Lyypekissä, josta matkamme jatkuu aamiaisen jälkeen Hampuriin. Tutustumme kaupunkikierrolla sekä omin neuvoin Hampuriin ja siirrymme iltapäivällä seuraamaan Euroopan suurinta Tattoo-musiikkiparaatia. Saksa-päivämme päätteeksi herkuttelemme vielä kolmen ruokalajin illallisen perinteikkäässä Hamburger Veermaster -ravintolassa.

Mauno Mattila

Paluumatkalla takaisin Suomeen pääsemme nauttimaan mm. yhteisistä musiikkituokioista kun matkallamme mukana oleva Dir. mus. Mauno Mattilan johdolla kokoonnumme suureksi soittokunnaksi ja vietämme yhteislauluhetken. Tämä matka on valloittava irrottautuminen arjesta kevätauringon jo noustessa Itämeren ylle!

Oletko itse puhallinsoittaja?

Ota oma soitin mukaan. Pääset osallistumaan laivamatkoilla pidettävään yhteisharjoitukseen ja -esiintymiseen kapellimestarimme Dir. mus. Mauno Mattilan johdolla. Ainutlaatuinen tilaisuus toteuttaa omaa harrastustaan erilaisessa ympäristössä ja samanhenkisessä seurassa.

Tälle risteilylle liityntäkuljetus reittiä:

 • Tampere – Hämeenlinna – Hyvinkää – Helsinki.
  • meno-paluu 49 € – 30 € / hlö lähtöpaikkakunnasta riippuen.

 

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

  

 

Matkaohjelma 5 pv

Ropax risteily Hampuriin FIHA kartta

Torstai 15.3. Helsinki

Kokoontuminen Vuosaaren Hansaterminaalissa. Laiva lähtee kohti Travemündea klo 17.00. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä. Iltaohjelmaa Kristina®-matkanjohtajien ja River Brass Bandin seurassa.

Perjantai 16.3. Päivä merellä – Lyypekki

Päivä merellä. Aamu alkaa herkullisella, rauhassa nautitulla brunssilla. Päivän aikana on tarjolla monipuolista tieto- ja viihdeohjelmaa sekä yhteisharjoitukset kaikille oman soittimen mukaan ottaneille. Merimatkojen aikana tanssit tahdittaa The River Brass Band.

Aikaa voi viettää myös laivan saunaosastolla tai vaikkapa hemmottelevan porealtaan lämmössä. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30, jonka jälkeen siirtyminen hotelliin Lyypekissä.

Lauantai 17.3. Lyypekki – Hampuri

Aamiaisen jälkeen linja-auto saapuu noutamaan ryhmämme hotellilta ja lähdemme kohti Hampuria. Perillä teemme kaupunkikiertoajelun ja vietämme hetken vapaa-aikaa kaupungilla ennen iltapäivän upeaa Music Parade -näytöstä. Ohjelmallisen Saksa-päivän päättää maittava kolmen ruokalajin illallinen perinteikkäässä Hamborger Veermaster -ravintolassa. Illallisen jälkeen palaamme laivalle, jossa on vielä elävää musiikkia tarjolla.

Sunnuntai 18.3. Päivä merellä

Laiva lähtee kohti Helsinkiä klo 3.00. Aamun runsas brunssi on tarjolla ravintolasalissa. Matkanjohtajamme järjestävät mukavaa tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan.  Päivän aikana soittajat kokoontuvat yhteen ja luvassa on komea yhteisesiintyminen. Vietämme myös yhteislauluhetken vaskien säestyksellä. Illalla odottavat taas maittava meri-illallinen ja ilta jatkuu jammaillen kohti Suomea

Maanantai 19.3. Helsinki

Aamiainen laivalla. Saapuminen Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.30 (Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen). Kiitos seurasta, hyvää kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
         
B-luokka, sisähytti 10 m² 565 680
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 605 765
A-luokka, parivuode 16 m² 665 850
Lux-luokka, parivuode 16 m² 745 985
Junior Suite 32 m² 895
Owner’s Suite 38 m² 950

Lapsi (2-15 v.) samassa hytissä kahden aikuisen seurassa 295 €

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Hotellimajoitus Lyypekissä 4* hotellissa aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen) laivalla
 • Illallinen Hampurissa
 • Hampurin kaupunkikierros
 • Tattoo-musiikkiparaati Hampurissa
 • Kristina®-matkanjohtajien ja asiantuntija- & musiikkivieraiden ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X