25.3.2017 ROPAX risteily 5 pv alk. 545 € Kuplivaa kevättä! Samppanjaa ja operettisävelmiä OMA LAIVA!

Print the page

Helsinki – Travemünde – Hampuri – Lyypekki –  Travemünde – Helsinki

Tälle risteilylle menopaluukuljetus Helsinkiin
reittiä Turku – Salo – Vuosaari vain 15 € / hlö.

ropax-risteily-saksaan-kuplivaa-kevatta-fimu2-alku

Tällä risteilyllä nostetaan malja keväälle! Kuplivan raikas risteilymme vie salaperäisen samppanjan historiaan, valmistuksen saloihin ja vivahdeikkaisiin makuihin, joihin pääsemme tutustumaan asiantuntijaluennoilla ja esittelyillä. Perillä Saksassa vietämme ohjelmallisen päivän keväisessä Hampurissa, Elbejoen rannalla. Illaksi piipahdamme hansakaupunki Lyypekkiin. Illallinen nautitaan Travemündessa, meren äärellä.

Paluumatkalle laivaan nousevat operettisävelten todelliset taiturit. Estradi on teidän: Sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja tenori Jyrki Anttila. Voisimmeko komeammin tehdä matkaa takaisin Suomeen?

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut, matkaohjelman sekä hinnat.

Kristina Cruises koko laiva_logoOMA LAIVA
Vain Kristina Cruises
–risteilyvieraiden käytössä!

Aikataulut

Ropax risteily Hampuriin FIHA kartta

Risteilyaikataulu * 5 pv

la 25.3.          Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00.
su 26.3.         Ohjelmallinen päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30. Yöpyminen laivalla.
ma 27.3.        Retkipäivä Hampurissa ja Lyypekissä ruokailuineen. Paluu laivalle n. klo 22.30.
ti 28.3.           Ohjelmallinen päivä merellä
ke 29.3.         Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.00

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

 

Matka- / retkiohjelma

Lauantai 25.3.

Kokoontuminen Vuosaaren Hansaterminaalissa. Laiva lähtee kohti Travemündea klo 17.00. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä. Iltaohjelmaa Kristina-matkanjohtajien ja laivaorkesterin seurassa.

Sunnuntai 26.3.

Päivä merellä. Aamu alkaa herkullisella, rauhassa nautitulla brunssilla. Päivän aikana on tarjolla monipuolista tieto- ja viihdeohjelmaa.

Samppanja-asiantuntijoina mukana tällä risteilyllä Taru ja Christian From, WSET Wine Advanced Sommelier, Ceesta Oy ja Grand Champagne Helsinki – tapahtuman perustajat. Ceesta Oy on perheyritys, erikoistumisalue viinilasit ja samppanjalasit, mm. maailman kuulut Lehmann Glass samppanjalasit.

Luennoilla syvennytään sekä samppanjan historiaan ja taustoihin, että itse samppanjan valmistamiseen perinteisellä metodilla. Samppanjaa myös maistellaan (tasting lisämaksusta), tutustuen samppanjoiden monimuotoisuuteen. sekä mm. samppanjalasien kehitykseen ja nykytrendeihin.

Aikaa voi viettää myös laivan saunaosastolla tai vaikkapa hemmottelevan porealtaan lämmössä. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30, yöpyminen laivalla (ei maihinmenoa). Yhteistä musiikillista iltaohjelmaa.

Maanantai 27.3.

Aamiaisen jälkeen linja-auto saapuu noutamaan ryhmämme suoraan laivasta ja lähdemme ajamaan kohti Hampuria. Perillä teemme kaupunkikiertoajelun sekä vesibussilla että linja-autolla. Otamme Hampurin haltuumme! Iltapäivällä jää mukavasti vapaa-aikaa kaupungin keskustassa omatoimiseen tutustumiseen.

Vaihtoehtoisesti voit lähteä lisämaksulliselle retkelle! Matkapaketin hintaan sisältyy kiertoajelu Hampurissa sekä vesibussilla että linja-autolla. Tämän lisäksi on mahdollisuus lisämaksulliselle retkelle seuraavasti:

Hampurin merimuseo • 19 € / hlö • Retken kesto 1,5 h
Merimuseoon tutustutaan omatoimisesti – näyttely on interaktiivinen. Retkellä on mukana Kristina  -matkanjohtaja.

Illan lähestyessä lähdemme paluumatkalle ja pysähdymme ensin Lyypekin keskustassa, mistä siirrymme Travemündeen yhteiselle illalliselle meren äärelle ennen paluuta laivalle (n. klo 22.30).

Tiistai 28.3.

Päivä merellä. Laiva lähtee kohti Helsinki klo 3.00. Aamun runsas brunssi on tarjolla ravintolasalissa. Matkanjohtajamme järjestävät mukavaa tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan.

Kuplivaa kevättä operettisävelmin tarjoilevat Suomen tunnetuimmat operettitaiteilijat: sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja tenori Jyrki Anttila. Luvassa upeaa musiikki-ilottelua operettien maailmasta!

Vaihtelevien valikoimien illallinen on katettu ravintolassa ja sen jälkeen viihdytään musiikkivieraiden sekä Kristina-matkanjohtajien järjestämän ohjelman parissa.

Keskiviikko 29.3.

Aamiainen laivalla. Saapuminen Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.00 (Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen). Kiitos seurasta, hyvää kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 545 690
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 580 775
A-luokka, parivuode 16 m² 615 845
Junior Suite 32 m² 745
Owner’s Suite 38 m² 910

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

kooste_star-luokka

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
  • Puolihoitoruokailut (aamiaiset ja illalliset) laivalla
  • Matkaohjelman mukaiset kiertoajelut, ruokailut ja linja-autokuljetukset Saksassa
  • KC-matkanjohtajan ja viihdevieraiden ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

  • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
  • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X