13.2.2018 ROPAX risteily 6 pv alk. 645 € – Ystävänpäivä & Kristina®-synttäriristeily UUTTA – Vain 2 hyttiä vapaana!

Print the page

Helsinki – Travemünde – Autostadt Wolfsburg – Leipzig – Berliini –  Güstrow –Travemünde – Helsinki

UUSI OHJELMA: Nyt kaksi päivää Saksassa ja uudet kohteet!

Ystävänpäivä ja Kristina Cruisesin 33. syntymäpäivä kokoavat Kristina®-risteilyjen ystävät yhteen perinteiselle kevättalven risteilylle. Ja kun reissuun lähdetään, niin ollaan tällä kertaa matkassa vähän pidempään. Uudistettuun maaohjelmaamme sisältyy nyt kaksi yötä ja kaksi päivää Saksassa!

Travemündeen saavuttuamme vietämme ensimmäisen yön Lyypekin kupeessa Bad Oldesloessa, josta matka jatkuu aamulla kohti Wolfsburgia ja sen yli 28 hehtaarin kokoista Autostadia. Opastetun kierroksen aikana tutustumme upeaan, Volkswagenin autoihin keskittyneeseen teemapuistoon. Nautittuamme lounaan Autostadissa suuntaamme kohti Saksin osavaltiota ja Johan Sebastian Bachin kotikaupunkia Leipzigia. Kaupunkikierroksen aikana tutustumme tähän upeaan kaupunkiin ja vierailemme Tuomaan kirkossa, jossa Bach työskenteli kanttorina. Ennen siirtymistä hotelliin nautimme illallisen 1500-luvulta peräisin olevassa Auerbachs Keller-ravintolassa, joka on noussut maailmanmaineeseen Johan Wolfgang Goethen näytelmän Faust myötä. Illallisen jälkeen siirrymme yöpymään Best Western Hotel Windorfiin, josta aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu kohti Berliiniä. Näemme kaupungin merkittävimmät nähtävyydet opastetulla kaupunkikierroksella ja vietämme myös vapaa-aikaa Kurfürstendamilla sekä Alexanderplatzsilla. Paluumatkalla pysähdymme maittavalle buffet-illalliselle Kurhaus am Inselsee -ravintolaan Güstrowin pikkukaupungissa ennen paluuta Travemündeen ja laivalle.

Meripäivien aikana mukavasta yhteisestä ohjelmasta huolehtivat Kristina®-matkanjohtajat ja KC-trio.  Asiantuntijavieraamme tietokirjailija ja dokumentaristi Pekka Hako jakaa mielenkiintoista tietoa Johan Sebastian Bachista ja pianotaiteilija Esa Ylönen esittää säveltäjän tuotantoa. Finnlinesin runsaat noutopöydät ovat katettuina sekä brunsseille että illallisille. Ja onhan meillä hyvä syy myös juhlaan – ystävänpäivän ja Kristina Cruisesin synttärien kunniaksi!

Pekka Hako

Esa Ylönen

Tälle risteilylle liityntäkuljetukset reittejä:

 1. Hamina – Karhula – Kotka – Sutela – Loviisa – Helsinki.
  • Meno-paluu 29 € / hlö
 2. Iisalmi – Siilinjärvi – Kuopio – Jyväskylä – Jämsä – Lahti – Helsinki.
  • Meno-paluu 80 – 42 € lähtöpaikkakunnasta riippuen.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

  

Matkaohjelma 6 pv

Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, B=Brunssi L= lounas, P=päivällinen,)

Tiistai 13.2. Helsinki 

Kokoontuminen Vuosaaren Hansaterminaalissa klo 14.30 mennessä. Laiva lähtee kohti Travemündea klo 17.00. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä. Tervetulotanssit ja musiikit! (P)

Keskiviikko 14.2. Päivä merellä – Travemünde – Bad Oldesloe

Päivä merellä. Aamu alkaa herkullisella, rauhassa nautitulla brunssilla. Päivän aikana on tarjolla runsaasti monipuolista tieto- ja viihdeohjelmaa. Aikaa voi viettää myös laivan saunaosastolla tai vaikkapa hemmottelevan porealtaan lämmössä. Illallinen ja musiikki-ilottelua! Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30. Kuljetus laivalta hotelliin Bad Oldesloeen, majoittuminen. (B, P)

Torstai 15.2.  Bad Oldesloe – Autostadt Wolfsburg – Leipzig

Lähdemme aamulla kohti Wolfsburgia ja Autostadia. Opastettu kierros Volkswagenin autoihin keskittyneessä teemapuistossa. Lounas Autostadissa, jonka jälkeen matkataan kohti Johan Sebastian Bachin kotikaupunkia Leipzigia. Kaupunkikierros ja vierailu Tuomaan kirkossa. Illallinen, ja majoittuminen Best Western Hotel Windorfiin. (A,P)

Perjantai 16.2. Leipzig – Berliini – Güstrow – Travemünde

Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu kohti Berliiniä. Opastettu kaupunkikierros ja vapaa-aikaa Kurfürstendamilla ja Alexanderplatzsilla. Paluumatkalla pysähdymme illalliselle Güstrowin pikkukaupungissa ennen paluuta Travemündeen ja laivalle. Ja ilta jatkuu baarin puolella – jamit totta kai! (A,P)

Lauantai 17.2. Päivä merellä

Päivä merellä. Laiva lähtee kohti Helsinkiä klo 3.30. Aamun runsas brunssi on tarjolla ravintolasalissa. Runsaasti yhteistä tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Vaihtelevien valikoimien illallinen on katettu ravintolassa ja iltaa vietetään mainion musiikin parissa. (B,P)

Sunnuntai 18.2. Helsinki

Aamiainen laivalla. Saapuminen Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.30. Laivastanousu. (A)

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
         
B-luokka, sisähytti 10 m² 645 760
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 685 845
A-luokka, parivuode 16 m² 745 930
Lux-luokka, parivuode 16 m² 825 1 065
Junior Suite 32 m² 975
Owner’s Suite 38 m² 1 030

Lapsi (2-15 v.) samassa hytissä kahden aikuisen seurassa 395 €

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
 • Bussikuljetukset saksassa
 • Hotellimajoitukset aamiaisineen Bad Oldesloessa ja Leipzigissa
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen, illallinen)
 • Illallinen Leipzigissa ja Güstrowissa
 • Opastettu kierros Wolkswagenin autoihin keskittyneessä teemapuistossa
 • Leipzigin kaupunkikierros ja vierailu Tuomaan kirkossa
 • Berliinin kaupunkikierros
 • Kristina®-matkanjohtajien ja asiantuntija- & viihdevieraiden ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ja KELA-kortti eivät ole matkustusasiakirjoja. Lapsella on oltava oma passi tai henkilökortti. Tarkista ajoissa, että passisi/henkilökorttisi on ehjä ja riittävän kauan voimassa.
 • Retkillä on jonkin verran kävelyä. Maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X