19.6.2018 ROPAX-risteily 6 pv alk. 815 € Juhannusmatka Pohjois-Saksaan – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Helsinki – Travemünde – Rostock – Warnemünde – Stralsund – Rügenin saari – Travemünde – Helsinki

Suosittu juhannusmatkamme Saksaan ottaa tänä vuonna haltuunsa Meckleburg-Etu-Pommerin. UNESCOn maailmanperintökohteiden lisäksi pääsemme ihastelemaan upeita luonnonmaisemia.

Saavuttuamme Saksaan suuntaamme Rostockiin ja yövymme viehättävässä Steigenberger Hotel Sonnessa. Matka jatkuu runsaan aamiaisen jälkeen kävelykierroksella Rostockin keskustaan ja suuntaamme vesitse kohti Warnemündeä. Opastetun kierroksen ja vapaa-ajan jälkeen jatkamme kohti Stralsundia, missä kokoonnumme illalliselle. Majoitumme hurmaavassa Hotel Schleehoffissa –  ilta on jätetty nautiskelulle spassa ja saunassa. Aamulla on aikaa tutustua Stralsundiin omatoimisesti ennen kuin otamme suunnan kohti Rügenin saarta, joka on yksi Saksan merkittävimmistä matkailukohteista. Pääsemme myös ”Roland”-junan kyytiin!  Vierailemme Königsstuhlin kansallispuistossa ja matkapäivämme päätteeksi nautimme upeassa Bothmerin barokki-linnassa kolmen ruokalajin illallisen ennen paluuta laivalle.

Laivamatkat mennen tulleen tehdään Finnlinesin Star-luokan laivoilla, keväisestä Itämerestä ja hyvästä ruuasta nautiskellen sekä Kristina®-matkanjohtajan erilaisiin ohjelmiin osallistuen.

 

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

 

Ryhmämatka
Mukana Kristina®-matkanjohtaja

Jukka Helin

  

 

 

Matkaohjelma • 6 pv

Hintaan sisältyvät ateriat on merkitty matkaohjelmaan (A=aamiainen, L= lounas, B=brunssi P=päivällinen,)

Tiistai 19.6. Helsinki

Lähtö Helsingistä (Vuosaari) klo 17.00. Illallinen ja iltaohjelmaa (sis. ruokajuomat). (P)

Keskiviikko 20.6. Päivä merellä – Travemüinde – Rostock

Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivan tapaan. Kristina®-matkanjohtajan tieto- ja viihdeohjelmaa päivän aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30, jonka jälkeen matka linja-autolla Rostockiin  (n. 2 h), majoittuminen Steigenberger Hotel Sonneen ****.  (A,B,P)

Torstai 21.6. Rostock – Warnemünde – Stralsund

Aamiaisen ja hotellista uloskirjautumisen jälkeen lähdemme opastetulle kaupunkikävelylle Rostockissa (n. 1 h) ja vietämme hieman vapaa-aikaa esim. ostoksilla. Puoliltapäivin nousemme Rostockissa aluksen kyytiin, jossa nautimme upeiden maisemien lisäksi perinteisen saksalaisen kalasämpylälounaan. Venematkamme päättyy Warnemünden satamaan, jossa nousemme aluksen kyydistä tutustuaksemme opastetulla kaupunkikävelyllä pittoreskiin kaupunkiin (n. 1 h). Warnemündessä vietämme hetken vapaa-aikaa ennen iltapäiväkahveja, jonka jälkeen suuntaamme linja-autolla Stralsundiin (n. 1,5 h). Nautimme perille saavuttuamme maittavan kolmen ruokalajin illallisen ennen kirjautumista hurmaavaan Romantic Hotel Scheelehofiin****. Ilta on varattu rentoutumiselle esim. hotellin sauna- ja kylpyläosastolla.  (A,L,P)

Perjantai 22.6. Stralsund – Rügen – Travemünde

Nautimme aamiaisen hotellissa, jonka jälkeen tutustumme Stralsundiin opastetulla kaupunkikävelyllä (n.1 h). Vietettyämme vapaa-aikaa (n.1h) siirrymme linja-autolla Putbusiin noustaksemme perinteisen ”Rushing Roland”-junan kyytiin ja matkaamme kohti Binziä. Sieltä siirrymme linja-autolla (n.1 h) Königsstuhlin kansallispuistoon, jossa nautimme lounaan ja pääsemme tutustumaan kansallispuistoon lyhyen alkuopastuksen jälkeen omatoimisesti. Matkapäivämme päätteeksi siirrymme linja-autolla (n. 3h) Klütziin jossa nautimme upeassa Bothmerin barokki-linnassa kolmen ruokalajin illallisen ennen paluuta laivalle. (A,L,P)

Lauantai 23.6. Päivä merellä

Laiva lähtee klo 3.30. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla. Tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Illallisen (sis. ruokajuomat) jälkeen Kristina®-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa. (A,B,P)

Sunnuntai 24.6. Helsinki

Aamiainen laivalla. Tulo Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.30. (Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen). (A)                                                                                                                

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 815 990
A-luokka, ulkohytti, erilliset vuoteet 10 m² 895 1 125
A-luokka, ulkohytti, parivuode 16 m² 970 1 225
LUX-hytti, ulkohytti, parivuode 16 m² 1 065 1 365
*) Junior Suite 32 m² 1 225 1 675

*saatavuus rajoitettu

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

Hintaan sisältyy

 • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
 • Hotellimajoitus Rostockissa ja Stralsundissa aamiaisineen
 • Puolihoitoruokailut laivalla (brunssi/aamiainen ja illallinen)
 • Illallinen Stralsundissa ja Klützissa
 • Opastettu kävelykierros ja venematka Rostockissa
 • Opastettu kävelykierros Stralsundissa
 • Pääsymaksu ja lyhyt opastus Köningstuhlin kansalllispuistossa.
 • Bussikuljetukset Saksassa
 • Kristina®-matkanjohtajan ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

 • Varmistathan passin/ Eu-henkilökortin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin/henkilökortin, hanki se ajoissa.
 • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.
 • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.
 • Matkan vähimmäisosallistujamäärä on 15 hlö.

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X