ROPAX risteily lähtö 21.6.2016 Juhannusmatka Pohjois-Saksaan 6 pv alk. 895 € – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

Helsinki – Travemünde – Lüneburg – Behringen – Lauenburg – Lyypekki – Travemünde – Helsinki

alku_juhannusmatka 2015

Juhannusaikaan ajoittuva matkamme suuntaa Ala-Saksin osavaltiossa Lüneburg Heiden kauniin luonnon keskelle ja pittoreskien pikkukaupunkien tunnelmiin. Luvassa luontoelämyksiä, jopa hevosvaunujen matkassa, jokiristeilyä Elbellä, kauniita maisemia ja historiaa huokuvien pikkukaupunkien elämää. Majoittumiseen olemme valinneet kauniilla paikalla Lüneburgissa historiallisissa rakennuksissa sijaitsevan romanttisen Hotelli Bergströmin ****, joka tarjoaa myös kylpyläpalveluja. Laivamatkat mennen tulleen tehdään Finnlinesin Star-luokan laivalla, kesäisestä Itämerestä ja hyvästä ruuasta nautiskellen sekä KC matkanjohtajan erilaisiin ohjelmiin osallistuen.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina Cruises-matkanjohtaja

KC -matkanjohtajana:

Jukka Helin

Jukka Helin

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 6 pv

21.6. ti           Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00.
22.6. ke         Päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30. Siirtyminen bussilla Lünebergiin, jossa yöpyminen hotellissa
23.6. to         Päivä Lünebergissä, yöpyminen hotellissa.
24.6. pe         Päivä Lauenburgissa, Illallinen Lyypekissä, jonka jälkeen paluu laivalle Travemündeen
25.6. la          Päivä merellä
26.6. su         Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.30                                  

Kartta Juhannusmatka 2015Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Matka- / retkiohjelma

Tiistai 21.6.

Lähtö Helsingistä (Vuosaari) klo 17.00. Illallinen ja iltaohjelmaa.

Keskiviikko 22.6.

Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivan tapaan. KC-matkanjohtajan tieto- ja viihdeohjelmaa päivän aikana. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30, jonka jälkeen matka linja-autolla Lüneburgiin (n. 1,5h), majoittuminen Romantik hotel **** Bergströmiin.

Torstai 23.6.

Aamiaisen jälkeen Lüneburgin opastettu kävelykierros ja vapaa-aikaa tämän ihastuttavan pikkukaupungin keskustassa. Siirtyminen bussilla Lüneburger Heiden monimuotoisen luonnonpuiston alueelle, mihin tutustutaan riemastuttavalla hevosvaunuretkellä. Sen jälkeen on mukava vaikkapa levähtää hetki hotellin suloisessa kylpylässä. Illallinen hotellin ravintolassa.

Perjantai 24.6.

Aamiainen hotellissa. Lähtö linja-autolla Elbe-joen rannalla sijaitsevaan, merimiesten kaupunkinakin tunnettuun Lauenburgiin, missä vapaa-aikaa tutustua tähän hurmaavaan kaupunkiin. Kevyen lounaan jälkeen lähdetään risteilylle Elbelle. Illaksi linja-auto tuo Lyypekin kaupungin keskustaan, missä nautitaan illallinen Raatihuoneen kellariravintolassa ennen paluuta Travemündeen, missä laiva odottaa.

Lauantai 25.6.

Laiva lähtee klo 3.00. Päivä merellä. Brunssi ja illallinen laivalla. Tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Illallisen jälkeen KC-matkanjohtajan järjestämää ohjelmaa.

Sunnuntai 26.6.

Aamiainen laivalla. Tulo Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.00. (Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen).

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 895 1 120
A-luokka, erilliset vuoteet                    TÄYNNÄ 995 1 260
A-luokka, ulkohytti, parivuode 16 m²    TÄYNNÄ 1 075 1 380

Tutustu Star-luokan aluksiin>>

kooste_star-luokka

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
  • Puolihoitoruokailut (aamiaiset ja illalliset) sekä ruokajuomat kahtena iltana
  • Hotelliyöpymiset Lüneburgissa Romantik Hotel Bergströmissä ****
  • Matkaohjelman mukaiset kiertoajelut, linja-autokuljetukset sekä muut ohjelmat ja ruokailut Saksassa
  • KC-matkanjohtajan ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

  • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
  • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
  • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi myyntitoimistostamme. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X