22.12.2017 ROPAX-risteily 5 pv alk. 625 € Jouluristeily Saksaan UUSI OHJELMA – Loppuunmyyty!

Print the page

Helsinki – Travemünde – Wismar – Lyypekki – Travemünde – Helsinki

Vietä joulu kanssamme rennossa ja kotoisassa tunnelmassa perinteisellä jouluristeilyllä Helsingistä Saksaan Finnlinesin Star-luokan laivalla. Mukavaa ohjelmaa ja iloista ajanviettoa on luvassa niin merellä kuin perillä Saksassa. Laivamatkojen ajaksi ovat matkanjohtajat valmistaneet monipuolista ohjelmaa. Illan tullen risteilyisäntä & bändi viettelevät parketille ja keittiöstä saapuvat esille runsaat ja herkulliset juhla-ajan antimet.

Saksassa suunnataan UNESCOn maailmaperintökohteeksikin valitun Wismarin kaupungin jouluisiin tunnelmiin. Aattoaamupäivällä nautitaan urkumusiikkikonsertista ja kaupungin näkymistä. Joululounaalle kokoonnutaan Lyypekin satamaan juhlavasti sisustettuun vanhaan venehalliin. Päivän kruunaa perinteinen joulunavaus Travemünden vanhalla majakalla yhdessä joulupukin ja satojen kaupunkilaisten kanssa. Jouluaaton ja – päivän viettoa jatketaan laivalla mukavan ohjelman parissa. Leppoisan meripäivän jälkeen palataan Tapaninpäivän aamuna takaisin Helsinkiin.

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

 

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 5 pv

pe 22.12.      Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00.
la 23.12.        Päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30. Yöpyminen laivalla.
su 24.12.      Päivä Saksassa. Laiva lähtee Travemündesta klo 18.00
ma 25.12.     Päivä merellä
ti 26.12.        
Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.00                                                                                                 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Sääolosuhteet saattavat vaikuttaa risteilyreittiin ja aikatauluun.

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 625 735
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 670 815
A-luokka, parivuode 16 m² 705 885
Lux-luokka, parivuode 16-20 m² 775
Junior Suite 32 m² 960
Owner’s Suite 38 m² 1 025

Lapset (2-15v.) samassa hytissä kahden aikuisen seurassa:

B & A-luokissa                                       275
Junior & Owner´s Suitessa                   325

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

kooste_star-luokka

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
  • Puolihoitoruokailut (aamiaiset ja illalliset)
  • Matkaohjelman mukaan kiertoajelu, joululounas, linja-autokuljetukset sekä joulutapahtuma Saksassa
  • Kristina®-matkanjohtajien ohjelmat ja palvelut matkan aikana

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

  • Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.
  • Retkillä voi olla paljon kävelyä, maasto ja eri kävelytasot voivat olla vaihtelevia. Kierroksiin saattaa sisältyä myös jyrkkiä portaita. Matkan onnistumiseksi ja oman viihtyvyyden takaamiseksi edellytämme kaikilta matkustajilta riittävää liikuntakykyä.
  • Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutuksen lisäksi suosittelemme hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Hyvä tietää – ennen matkaa >>

Hyvä tietää – matkalla >>

 

Matka- / retkiohjelma

Perjantai 22.12.

Lähtö Helsingistä (Vuosaari) klo 17.00. Illallinen ja iltaohjelmaa – Jukka & bändi.

Lauantai 23.12. – aatonaatto

Aamu alkaa runsaalla brunssilla laivan ruokasalissa. Päivän aikana monipuolista tieto- ja viihdeohjelmaa. Illallinen laivan tapaan. Saapuminen Travemündeen klo 21.30, yöpyminen laivalla (ei maihinmenoa). Iltaohjelmaa Kevyesti Aatonaattoa!

Sunnuntai 24.12. – Jouluaatto

Jouluaaton vieton aloitamme vierailulla Wismarissa, yhdessä eteläisen Itämeren rannikon ihastuttavimmista kaupungeista. Kaupunki on UNESCOn maailmaperintölistalla edustaen tyypillistä 1300-luvulla kehittymisen kukoistuskauttaan elänyttä Hansakaupunkia. Tyypillisiä ovat monumentaaliset tiilistä rakennetut kirkot ja kauppatalot, jotka ovat säilyneet muuttumattomina keskiajasta. Aluksi rauhoitumme yksityiskonserttiin St. Nicholas´n kirkkoon, mistä jatkamme opastetulle kiertoajelulle historiallisen satamaan ja kauneimpien nähtävyyksin äärelle.
Wismarista siirrymme linja-autokuljetuksella Lyypekkiin nauttimaan juhlavan, musiikilla säestetyn joululounaan veden äärellä sijaitsevassa vanhassa tiilirakenteisessa venehallissa. Useita ruokalajeja sisältävän buffét -lounaan jälkeen pääsemme ottamaan osaa joulutapahtumaan Travemünden majakalla. Perinteinen joulunavaus kerää majakalle satoja ihmisiä ja joulumusiikin lisäksi tarjolla on saksalaisittain tuttua lämmitettyä viiniä. Majakalta suuntaamme takaisin laivalle nauttimaan jouluaaton illallista laivan ravintolassa ja jatkamme yhteistä jouluaaton viettoa laivan lipuessa merelle ja kohti Suomea.

Maanantai 25.12. – Joulupäivä

Päivä merellä. Joulupäivän brunssi. Runsaasti erilaista ohjelmaa laivalla päivän mittaan. Joulupäivän illallinen laivan tapaan, jonka jälkeen iltaohjelmaa.

Tiistai 26.12. – Tapaninpäivä

Paluu Helsinkiin. Aamiainen laivalla. Tulo Helsinkiin (Vuosaari) klo 9.00 (Huom! Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen)

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X