Lähdöt 19.3.2016 * 5 pv Hansaristeily Hampuriin – LOPPUUNMYYTY!

Print the page

ROPAX-risteily:
Helsinki – Travemünde – Hampuri – Lyypekki – Travemünde – Helsinki

ROPAX-risteilyt_logo

Hansaristeily Saksaan on uusi ohjelmallinen risteilyloma Itämerellä. Olemme koonneet yhteen sisältörikkaan laivamatkan halki Itämeren ja runsasohjelmaisen vierailupäivän Hampurissa. Matkaa tehdään rennossa tunnelmassa niin merellä kuin maissa ja matkapaketti sisältää myös puolihoitoruokailut laivalla ja Lyypekissä sekä opastetut kaupunkikierrokset Hampurissa. Ja mukana aina KC – matkanjohtaja tuttuun Kristinan tapaan. Tervetuloa mukaan uudenlaiselle Itämeren lomalle!

Kristina Cruises -ryhmä_logo

Sivua alaspäin vierittämällä näet risteilyn aikataulut sekä hinnat.

Ryhmämatka
Mukana suomalainen Kristina Cruises-matkanjohtaja

 

Aikataulut

Risteilyaikataulu * 5 pv

Lauantai Lähtö Helsingistä, Vuosaaren satamasta klo 17.00.
Sunnuntai Päivä merellä. Travemünde tulo klo 21.30. Yöpyminen laivalla.
Maanantai Päivä Hampurissa, Illallinen Lyypekin keskustassa, jonka jälkeen paluu laivalle.
Tiistai Päivä merellä
Keskiviikko
Tulo Helsinkiin, Vuosaaren satamaan klo 9.00

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Matkaohjelma

Lauantai

Kokoontuminen Vuosaaretn Hansaterminaalissa. Laiva lähtee kohti Travemündea klo 17.00. Illallinen laivan runsaasta noutopöydästä. Iltaohjelmaa KC-matkanjohtajan seurassa.

Sunnuntai

Päivä merellä. Aamu alkaa herkullisella, rauhassa nautitulla brunssilla. Päivän aikana on tarjolla monipuolista tieto- ja viihdeohjelmaa. Aikaa voi viettää myös laivan saunaosastolla tai vaikkapa hemmottelevan porealtaan lämmössä. Laiva saapuu Travemündeen klo 21.30, yöpyminen laivalla (ei maihinmenoa). Yhteistä iltaohjelmaa KC-matkanjohtajan johdolla.

Maanantai

Aamiaisen jälkeen linja-auto saapuu noutamaan ryhmämme suoraan laivasta ja lähdemme ajamaan kohti Hampuria. Perillä teemme kaupunkikiertoajelun sekä vesibussilla että linja-autolla. Otamme Hampurin haltuumme! Iltapäivällä jää mukavasti vapaa-aikaa kaupungin keskustassa omatoimiseen tutustumiseen. Vaihtoehtoisesti voit lähteä vierailulle (lisämaksulliset retket) Hampurin kuuluisaan Miniatyyrimaailmaan. Illan lähestyessä lähdemme paluumatkalle ja pysähdymme Lyypekin keskustassa sijaitsevassa perinteikkäässä saksalaisravintolassa yhteiselle illalliselle ennen paluuta laivalle (n. klo 22.30).

Lisämaksulliset retket Hampurissa:

Miniatyyrimaailma • 22 €
Vuonna 2000 avattu Hampurin Miniatyyrimaailma on yksi suosituimmista pysyväisnäyttelyistä Saksassa. Pienoismalleina löytyy monenmoisia – niin valtioita, lentokenttiä, jopa maailman suurin rautatiepienoismalli. Komea 200 neliömetrin kokoinen Hampurin pienoismalli sisältää kaikki kaupungin pääkohteet ja tietysti vilkkaan päärautatieaseman. Retken kesto 1,5 h

Tiistai

Päivä merellä. Laiva lähtee kohti Helsinki klo 3.00. Aamun runsas brunssi on tarjolla ravintolasalissa. Matkanjohtajamme järjestää mukavaa tieto- ja viihdeohjelmaa päivän mittaan. Vaihtelevien valikoimien illallinen on katettu ravintolassa ja sen jälkeen viihdytään KC-matkanjohtajan järjestämän ohjelman parissa.

Keskiviikko

Aamiainen laivalla. Saapuminen Helsinkiin(Vuosaari) klo 9.00 (Maihinnousu n. 45 min saapumisajan jälkeen). Kiitos seurasta ja hyvää kotimatkaa!

 

Hinnat

Risteilyhinnat € / hlö

2hh 1hh
B-luokka, sisähytti 10 m² 465 € 575 €
A-luokka, erilliset vuoteet 10 m² 499 € 645 €
A-luokka, parivuode 16 m² 535 € 715 €
Junior Suite 32 m² 760 €
Owner’s Suite 38 m² 830 €
Lapset (2-15v.) samassa hytissä kahden aikuisen seurassa:
B ja A –luokissa 225 € /lapsi
Junior ja Owners Suitessa 265 € / lapsi

 

Sama hytti on käytössäsi sekä meno- että paluumatkalla ja voit jättää matkatavarasi hyttiin Saksan vierailupäivän ajaksi. Kaikissa hyteissä on ilmastointi, sisäpuhelin, TV, wc ja suihku. Sähkö 220V. Laivassa on hissi.

Hintaan sisältyy

  • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa
  • Puolihoitoruokailut (aamiaiset ja illalliset)
  • Matkaohjelman mukaiset kiertoajelut ja linja-autokuljetukset
  • KC-matkanjohtajan ohjelmat ja palvelut matkan aikana

 Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tämän risteilyn vastuullinen matkanjärjestäjä on Kristina Cruises Oy.

Tutustu Star-luokan aluksiin >>

 

 

 

 

Matkahaku

Yhdellä matkalla monta matkaa

Maisemat vaihtuvat, voit nähdä yhdellä lomalla jopa kymmenkunta kohdetta. Matkaan pääset kanssamme kaikkina vuodenaikoina, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukanasi on aina suomalainen Kristina-matkanjohtaja.

X